Rolf Hansen med sine keramiske fat, dekorert som en malers tomme lerret - hvor intet er, kan alt skapes. Ingegjerd Mandt viser Sommerbrud og andre keramiske damer. Else Marit Urdalen stiller ut maleri i eggtempera, livsglade bilder og meditative, med store kontraster mellom det stille og det sprudlende. Keramikeren Vegard Fusche Hansen stiller med kraftige krukker, spreke vaser og tekanner i vakkert blått. Wenche Gulbrandsen viser foto. Blant flere Kongsbergmotiv har hun også med to fiskeportretter fra Akvariet i Bergen, spennende og dristige i både komposisjon og uttrykk.

Glassblåseri

Tonje Bones og Geir Olsen stiller ut glass. Tonje med tynne, stilrene glass, avdempet i fargebruk på de hvite soklene. Geir Olsen i frodig utfoldelse i farger og former, med fantasirike figurer. Noen sammenligner med sopp, andre med sjødyr.
-Det er det du selv mener det er, fritt fram for fantasien, sier Geir Olsen. I fire år har Tonje Bones og Geir Olsen jobbet side om side i Kongsberg Glassblåseri. Hun opprinnelig fra Kvam i Gudbrandsdalen, han fra Jevnaker og begge med utdannelse fra Hadeland Glassverk. Sammen med de øvrige fem utstillerne blir de å finne på Låven fram til 12.desember.