STRØMSØ: Politiet fikk tirsdag kveld melding om at noen barn hadde blitt forsøkt fratatt penger fra noen andre, som ble beskrevet som yngre gutter.

– Det har vært vold involvert. Det er nevnt slag, sier politiførstebetjent Marius Fredriksen til Drammens Tidende.

Politiet sto tirsdag kveld utenfor Drammen togstasjon og forteller at de ser etter to personer.

– Vi vet ikke så mye, men en av de var i hvert fall på en sparkesykkel. Hendelsen skal ha skjedd i Hauges gate i nærheten av Esso.

Fredriksen sier at de har lett litt etter personene nå.

– Videre må vi snakke med de tre barna som følte seg truet. I tillegg må vi snakke med foresatte og undersøke om det er noe som må følges opp videre.

Politiet forteller at de skal fortsette å lete, men at det ikke er noe grunn for drammensere å være redde for de yngre guttene.

Operasjonsleder i politiet, Kamilla Aardal, forteller til Drammens Tidende tirsdag kveld at de ikke har kontroll på de involverte gjerningspersonene, men at politiet har god dokumentasjon på hvem de er.

– Vi har avhørt de fornærmede. En av de forklarer at han har fått et slag i magen, men det er ingen skader på de fornærmede.

Politiet driver ikke aktivt søk i sentrum tirsdag i 21-tiden, men Aardal forteller at de etterforsker saken. Alle involverte er mindreårige.