Gå til sidens hovedinnhold

Endelig seiret NOR 92 igjen

Artikkelen er over 9 år gammel

Flere av nyervervelsene markerte seg da NOR 92 serieåpnet med seier i 1. divisjon.

LIER: I fjorårets eliteserie tapte NOR 92 samtlige kamper og slapp inn totalt 232 mål. Foran årets sesong i 1. divisjon har imidlertid troen kommet tilbake igjen etter at ungguttene har vokst og nye spillere har kommet til.

Tirsdag kveld tok de blåkledde imot nyopprykkede Halden i Solberghallen hvor eikerværingene ikke ga seg før det stod 9-0 på måltavla.

– Det var ingen tvil om at vi var et betydelig bedre lag enn Halden. Men vi har mye å gå på spillemessig, sier hovedtrener Bjørn-Erik Thorp som nærmest opplevde en spillerkrise da han tok opptelling i stallen i sommer og kun kom til tolv spillere.

LES OGSÅ: Den nye generasjonen spillere

Nyervervelser

Det har heldigvis endret seg.

Blant annet har Christoffer Jaksland (fra Fjerdingby) og Henning Larsson (fra Tunet) returnert til gamleklubben, mens Erik Wilhelmson har kommet fra svenske IBK Alba. I tillegg har Jonas Sandberg og Fredrik Steiner gjort comeback.

Og nyervervelsene gjorde seg slett ikke bort i seriepremieren.

I en kamp NOR 92 styrte fra start til slutt var Jaksland nest sist på de to første scoringene, mens både Larsson og Wilhelmson seg med to scoringer hver. Også Jonas Sandberg fikk en nettkjenning i comebacket etter utført militærtjeneste.

– Det var moro å være tilbake igjen, sier Christoffer Jaksland.

– Nå må vi bare fortsette å holde fokus og jobbe steinhardt, sier backen.

Fredag møter NOR 92 Bygdø Monolitten på bortebane.

Kommentarer til denne saken