Gå til sidens hovedinnhold

Aleksander Hetland bidro til full pott i «Skal vi danse»-comebacket: – Dette var sexy!

Fem skal snart bli til fire.

(Nettavisen)

H3 ARENA / FORNEBU (Nettavisen): Det er duket for kampkveld på «Skal vi danse», og lørdag kveld skal fem kjendiser bli til fire. Men først skal de danseglade kjendisene gjennomføre koreografiene de har trent på den siste uken.

De fem gjenværende danseparene stiller imidlertid ikke alene på parketten under lørdagens sending. Alle parene har nemlig fått med seg en tidligere deltaker for anledningen.

Blant kjendisene som gjør comeback på dansegulvet er Aleksander Hetland. Hetland vant «Skal vi danse» i 2019, og kunne tidligere denne uken fortelle til Nettavisen at han gledet seg stort til å returnere til dansegulvet etter hele to år.

Les også: Aleksander Hetland gjør comeback på parketten

Full pott fra start

Hetland danset lørdag med Simon Nitsche og Helene Spilling, og trioen gjennomførte en kraftfull paso doble til låten «Eye of the Tiger» – til jubel fra dommerne.

– Det var intenst og sterkt. Jeg kjente den arenaen og jeg kjente den energien dere hadde mot hverandre. Veldig bra, sa dommer Trine Dehli Cleve etter at dansen var gjennomført.

Morten Hegseth var også klart begeistret.

– Jeg har aldri hatt lyst til å få juling, men sleng meg inn i den ringen og slå meg i hjel. (...) Dette var så sexy, sa han.

Hetland la på sin side ikke skjul på gleden over å være tilbake.

– Det er så digg å være tilbake. Jeg har fått alt det jeg håpet på av den uken her, sa Hetland.

Trioen ble belønnet med tre tiere av dommerne, totalt 30 poeng.

– Gøy, gøy, gøy

Vinni Sauvik og Rikke Lund fikk selskap av Victor Sotberg på parketten, i en energifull jive.

– Det var gøy, ass, sa en anpusten Vinni etter at dansen var gjennomført.

Dommerne var godt fornøyd, men hadde også noe kritikk å komme med til Sauvik.

– Det var gøy, gøy gøy. Masse energi, mye tempo. Du detter litt ut, og mister teknikken litt, så du mister det litt. Hadde du fått jevnheten inn i det så hadde det vært helt supert, sa Trine Dehli Cleve om prestasjonen.

Sotberg var på sin side godt fornøyd med å få returnere til danseparketten.

- Det har vært helt fantastisk. Jeg har drømt meg hit helt siden jeg var ferdig. Så det er deilig å være tilbake, sa han.

– Det har vært en fryd å danse med Victor. Det er alltid en fryd å danse med Rikke, men i dag fikk jeg begge, sa Sauvik om samarbeidet.

Sauvik, Lund og Sotberg fikk tre åttere av dommerne, totalt 24 poeng, for sin jive.

– Fantastisk

Siri Avlesen-Østli og Tarjei Svalastog hadde med seg sangeren Adelén Rusillo Steen, som vant konkurransen i 2015, på dansegulvet i en cha-cha.

– Dette er noe av det beste jeg kunne ønske meg, og i dobbel dose. Det var fantastisk å se på. Det er den beste cha-chaen jeg har sett i denne sesongen, sa dommer Merete Mørk Lingjærde.

Også Trine Dehli Cleve likte det hun så, men påpekte at energinivået falt litt mot slutten. Morten Hegseth var på sin side svært begeistret.

– Helt fantastisk, jublet Hegseth.

Trioen fikk 29 poeng av dommerne, to tiere og en nier.

– Hva skjer?

Magnus Moan og Ewa Trela, som har med seg tre minuspoeng fra forrige ukes danseduell, hadde med seg Raylee Charlotte Kristiansen på dansegulvet.

Trioen danset en energifull salsa til «Waka Waka» med flere imponerende løft – og fikk skryt fra dommerne.

– Hva skjer, Magnus? Plutselig har du hofter, tilstedeværelse, glede, en fantastisk musikalitet. Du styrer disse to damene, og du viser en enorm glede på dansegulvet. Tusen takk, sa dommer Trine Dehli Cleve.

– Jeg blir så glad. Dette her var fryktelig gøy. Det var helt utrolig gøy å se på. Og det løftet med to damer der.. Ja, jublet Morten Hegseth.

Trioen ble belønnet med 30 poeng, tre tiere. De har altså tre minuspoeng fra forrige uke, så tre av disse poengene mister de.

Dobbel tier

Royane Harkati og Ole Thomas Hansen hadde med seg «Skam»-stjernen Cengiz Al på dansegulvet i en kraftfull paso doble.

– Det her kunne jeg gjort hver uke. Det er dritgøy, jublet Harkati etter at dansen var gjennomført.

– Du er som en kameleon. Du er så interessant og så fascinerende og så god. Nå er du tilbake i ditt rette element. Du er litt mystisk, du flørter med kamera og du er skarp i bevegelsene, sa en tydelig imponert Morten Hegseth.

- Jeg elsker energien din og uttrykket ditt, sa Merete Mørk Lingjærde, men hun hadde også litt konstruktiv kritikk å komme med.

Trine Dehli Cleve ville på sin side gjerne hatt litt mer paso doble.

Dommerne premierte dem med 28 poeng, en åtter og to tiere.

Under lørdagens sending var de fem gjenværende parene også gjennom en konkurranse der de alle skulle danse mot hverandre og få poeng basert på hvem som presterte best. Kun tre av parene fikk poeng, der Royane og Ole Thomas fikk ett poeng, Simon og Helene fikk tre poeng og Magnus og Ewa fikk fem poeng.