(Nettavisen)

I flere måneder har romanseryktene herjet mellom fotballstjernen Martin Ødegaard (24) og proffdanser Helene Spilling (26), etter at de dukket opp sammen på London Football Awards i mars.

Les også: Overrasket alle: Her dukker Martin Ødegaard og Helene Spilling opp arm i arm

Nå bekrefter stjerneparet overfor VG, at de er kjærester.

Det kommer like etter at landslagskapteinen publiserte et innlegg av de to på Instagram.

I et av de fem bildene i innlegget, ligger Spilling i armkroken til Ødegaard. «Life is good», skriver han.

De siste dagene har en video av Ødegaard og Spilling florert på TikTok, hvor de åpenbart ikke var redde for å vise følelsene sine overfor hverandre.

Viste frem kjærligheten

Videoen, som er nærliggende å tro at er filmet av en fan fra en fotballtribune, viser Ødegaard og Spilling ute på en folksom fotballbane der det ikke er vanskelig å se at de kun har øyne for hverandre.

Blant annet hviler Spilling hodet sitt på fotballstjernens skuldre foran flere skuelystne tilskuere.

Nettavisen har vært i kontakt med Ødegaards agent, Bjørn Tore Kvarme, som ikke ønsker å kommentere saken. Helene Spilling har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Det er foreløpig ikke kjent hvilken anledning videoen ble tatt, ei heller når øyeblikket mellom Ødegaard og Spilling ble fanget på kamera.

Les også: Bildene av Ødegaard og Spilling ble spredd overalt – nå er de fjernet

Videoen har fått mye oppmerksomhet og kommentarfeltet er fylt opp med støttende meldinger til det angivelige paret. Over halvparten av kommentarene fra TikTok-brukere skriver at Spilling og Ødegaard er «så søte sammen».

«For et flott par», lyder en av kommentarene.

Selv om majoriteten synes videoklippet av duoen er søtt, er det flere som ikke legger skjul på at de er sjalu – på begge parter.

«Det skulle vært meg!!!», skriver en mens en annen skriver:

«Jeg er så sjalu!»

Kryptiske

Som nevnt er ikke forholdet bekreftet, men Spilling har flere ganger delt noen glimt på sosiale medier som hinter til at de to har funnet tonen.

Blant annet har proffdanseren delt et bilde av seg selv der hun hadde et Arsenal-skjerf med Ødegaards navn på.

I tillegg har hun flere ganger delt Instagram-historier fra turer til England, som er Ødegaards bosted. I et Instagram-innlegg fra april spøkte Spilling med at paparazzien som tok bilder av henne i Englands gater, var søt. Det fikk flere til å spekulere i om hun mente Ødegaard.

Det er ikke ofte Ødegaard letter på sløret når det gjelder privatlivet, men etter han og Spilling ble avbildet sammen i mars har han fått en del spørsmål på forskjellige pressekonferanser.

Der han heller ikke utlevert noe informasjon.