Gå til sidens hovedinnhold

Martin Dammen: – Svelviks Romario

Artikkelen er over 3 år gammel

Martin Dammen er blitt en legende i breddefotballen. I sin 20. sesong som spydspiss i Svelvik er han farlig nærme å sette ny målrekord i landet. Så langt har Martin puttet 391 mål på rundt 350 kamper. Er 2018 året han inntar førsteplassen?

Martin er klubbspilleren alle lag drømmer om. Som spiller har han en unaturlig lang rekke sesonger som aktiv i én og samme klubb. Selv om han var bosatt i Bergen i to år deltok Martin på alle Svelviks kamper. Snakk om dedikasjon! At han også figurerer i fotballgruppa og stepper inn som trener når det trengs, gir han en unaturlig høy status i vår bok. Selv om farten nødvendigvis ikke er det den en gang var, sverger Martin fortsatt til at en spiss hører hjemme i bakrommet. Gjerne mellom litt trege stoppere og en keeper med dårlige reaksjoner. Det resulterer i mål. Mange, mange mål. 

Svelvik spiller sesongen 2018 i 4. divisjon og da er det naturlig å høre med Martin om hvilke tanker han har rundt årets liga. Thomas supplerer også med en slags tabell-spekulasjon for å sprite opp debatten. Den viser seg å være klok nok, så de store diskusjonene uteblir. Heldigvis.

Hør hvordan stoda er på Solbakken Gress. Sett av 10. august allerede nå. Hør hvorfor i ukens episode av Lokomotiv Lyskestrekk.

Kommentarer til denne saken