Gå til sidens hovedinnhold

Seriestart Spesial!

Artikkelen er over 3 år gammel

Blir det no bluss, blir det no bannere? Godsetunionens leder, Thor Arne Hanssen, er gjest i studio.

Vi gjør sjelden mye dumt. Det hender vi gjør noe rart. Som regel gjør vi noenlunde kloke ting. 

Denne gangen gjorde vi noe som faller inn under alle de nevnte kategorier. I tradisjon tro skal jo alltid Lokomotiv Lyskestrekk lage et uortodoks tabelltips. I fjor fikk OBOS-ligaen kokosbehandlingen. Denne gang var det Eliteserien som fikk gjennomgå med nyvinningen, Big Mac Index-tips.

Det kloke vi valgte å gjøre i denne sammenhengen var å invitere leder for GodsetUnionen, Thor Arne Hanssen til studio. Det rare vi gjorde var å trekke alle plassene i Eliteserien.

 

Det dumme vi gjorde var å trekke plassene ut ifra hvilken rekkefølge de navngitte Big Macene ble spist. For å få en nærmere beskrivelse av denne seansen anbefaler vi å høre episoden. Vi tror nemlig ikke vi har nok ord til å forklare denne seansen i detalj.

Heldigvis inneholder denne episoden mer faglig stoff som E-stoffer. Fokuset er på Strømsgodset, men alle lag i Eliteserien får en grei nok gjennomgang. Thor Arne sitter som vanlig på mye kunnskap og informasjon om Godset og kommer også med sitt personlige tabelltips. 

Vi får også høre om hvordan ståa er hos Godsets trofaste supportere. Blir det no bluss, blir det no bannere? 

Selv om snøen fortsatt ligger over oss, Kollen-søndagen krasjer med seriestart og måkebilene fjerner siste rest av Skisprinten er seriestarten endelig her. Ventetiden er straks over! 

Kommentarer til denne saken