Gå til sidens hovedinnhold

En nylig opplagt Mads Hansen

Artikkelen er over 3 år gammel

Mads Hansen er en mann med mange jern i ilden. Det har blitt såpass mange jern at han faktisk, til alles overraskelse, la opp fotballen i slutten av april. Derfor er det på sin plass at han trer inn i rekkene til de fotballpensjonistene som får sin helt egen episode, hvor vi oppsummerer karrieren. 

Fra å være purung junior i Strømsgodset til å bli en av Mjøndalens mest profilerte spillere de siste årene, har Mads slumpet borti mye utenomsportslig. Selvfølgelig av den positive sorten. Han var en av de første fotballspillerne med Twitter-konto, han har hatt egen blogg, han har blitt programleder og er nå brennhet som artist(!). 

Onsdag kommer låta «Sommerkroppen», som muligens kan bli lyden av vår alles sommer. Så vidt oss bekjent så er det få MIF-spillere som har lagt om karrieren såpass etter endt engasjement. Hvordan startet alt dette?

Hva skal han etter fotballen? Klarer han å avstå fra lokketilbudene til de lokale klubbene? Hvor sunn er egentlig Vegard Hansens besettelse over skruknotter?

Hør hele praten med Mads Hansen her:

Kommentarer til denne saken