Gå til sidens hovedinnhold

Strømsgodset – laget vi har kjært

Artikkelen er over 2 år gammel

Det fine med å være Godset supporter er at en aldri vet hva en får, laget ligger utsatt til i eliteserien, men er nær edelt metall i cupen.

På selveste halloween skal nervene atter en gang testes for et nytt drama, semifinale mot nedrykkskonkurrent Lillestrøm. Begge lag sliter i bunnen av eliteserien, selv om Strømsgodset slo selveste Ronny Deila og Vålerenga. Mens LSK spilte uavgjort mot en annen rival i nedrykksdramaet mot Stabæk.

Likhetene er mange fra 91-sesongen hvor Godset vant cupen, men rykket ned fra øverste divisjon.

For å varme opp til kampen på oktobers siste dag, har vi hentet inn helten fra 91, mannen som senket erkerivalen Mjøndalen med to scoringer og noterte seg for to nye mål i finalen: Odd Johnsen.

Vi så også nødt til å få hjelp til å mane fram det beste i alle: Drammens morsomste mann siden Herodes Falsk, morgenvert på Radio Rock, kongen av SKJERP DEG og Godset-supporter, Halvor Johnsson. Fotball og rock hører sammen som sein høst og varmekabler.

Forrige gang Godset spilte semifinale ble det tap for Kongsvinger og vi ble snytt for en ny Godset-låt. Vi gjør noe ingen har gjort før oss, nemlig lanserer en semifinale-låt. Kim Aron Nilsen kjent person i Drammens-pønken og bandene Homer og Prega, men det er hans dagsaktuelle Die Jelly som står for låten: Strømsgodset-laget vi har kjært. Her er det allsangstemning. Verdt å nevne er at forrige artist som var innom oss har spilt for fulle hus i hele sommer og vært med på VG lista topp 20.

Vi rekker også en liten telefon fra vår alles kjære romeriking og VIF-supporter Tomm Kristensen.

Her er 45 minutter mens dere venter på den spennende kampen.

Kommentarer til denne saken