DRAMMEN: Det var mange bein i aksjon og god tenning på Strømsgodsets trening fredag, dagen før lørdagens bortekamp mot Sandefjord.

Det er Strømsgodsets hovedtrener Jørgen Isnes glad for:

– Ole Enersen, Jostein Ekeland og Marcus Mehnert er tilbake for fullt. Det er lenge siden vi har hatt en så god skadesituasjon i Strømsgodset. Dette gjør jo at man hever konkurransesituasjonen, og det legger jeg merke til selv, sier Isnes.

– Hva har det å si for din del?

– Det gjør jo at man må ta grundige vurderinger, både i treningshverdagen og etter kamper, samt med tanke på hvem vi møter og hva vi trenger. Det er veldig tett i flere posisjoner, og det er vanskelig å ta ut laget. Jeg skulle gjerne sett at noen hadde blomstret enda mer slik at uttaket var enda lettere, men akkurat nå er det ganske jevnt i flere posisjoner, forklarer treneren.

Siste: Disse starter for Strømsgodset:

Viljar Myhra - Lars Vilsvik, Bent Sørmo, Gustav Valsvik, Fredrik Dahl, Thomas Grøgaard - Herman Stengel, Emmanuel Danso - Halldor Stenevik, Elias Melkersen, Eirik Ulland Andersen.

– Mer energi og overskudd

Etter hjemmekampen mot Stabæk, der Godset vant 2-1, fikk spillere og ansatte innvilget en uke ferie – da det uansett var to uker til neste kamp grunnet landslagspause. Flere av spillerne har lagt ut bilder fra sørligere strøk på sosiale medier.

Ferien gjorde godt, kan Isnes fortelle:

– Fra januar og fram til nå så har de maks hatt fire fridager etter hverandre. Så det var på tide at de fikk noe mer for å hente litt overskudd, blant annet inn mot høsten, hvor vi har en kamp i uka. Og kanskje er det lurt å justere litt på treningsopplegget på slutten av året, som gjør at man holder seg skadefri, sier Isnes, som selv la ferieturen til Mallorca.

– Poeng som fortjent

Jørgen Isnes forteller at han mener laget har fått poeng som fortjent. De har kanskje vunnet litt ufortjent noen kamper, men så har de også tapt ufortjent forteller han.

Først og fremst vil han ha bedre prestasjoner hjemme på Marienlyst stadion:

– Det er noen faser av spillet vi synes vi har vært gode i, overgangsspillet for eksempel – særlig mot god motstand, som Bodø/Glimt. Så har vi sluppet inn lite mål. Men vi har ikke vært gode nok på hjemmebane til å utnytte å styre kampene, og vi har ikke produsert nok sjanser. Det har gjort sitt til at vi har vært litt skuffende hjemme, så det skulle jeg gjerne sett bli bedre utover høsten, sier Isnes.

Kampen mot Sandefjord har avspark lørdag klokken 18:00.