(Nidaros)

– Jeg våknet i dag tidlig med at jeg fikk gave på senga. Hele familien kom inn. De hadde bakt kake og kom med masse gaver, forteller Malin Ramberg fra Flatåsen som har 20-årsdag fredag.

Blant gavene var åtte Flax-lodd. Etter hun gikk ned for å spise frokost med familien, begynte hun å skrape loddene. Hun ville unngå søl i senga.

– Først så jeg to BMW-merker, så sa jeg høyt at de har sikkert to merker på alle loddene bare for å lure folk. Men så kom det tredje BMW-hjulet. Jeg rakk ikke å skrape ferdig før jeg så at jeg hadde vunnet, forteller hun.

– Jeg spurte pappa om det var kødd. Han sa nei, og han skjønte ikke hva jeg mente. Så så vi på hverandre, og da begynte vi hyle. Da han også hylte skjønte jeg at det ikke var kødd, men jeg spurte han likevel åtte ganger om det var kødd. Jeg vet jo det finnes køddelodd, fortsetter hun.

– Jeg er sjokkert

Etter at faren ringte til Norsk Tipping gikk det opp for henne at det var sant, men hun klarer likevel ikke å ta det helt innover seg.

– Jeg er sjokkert. Det har ennå ikke gått opp for meg. Det er sinnssykt.

Fredag kveld har hun en liten bursdagsfeiring hjemme med noen nære venner og familie.

– Vi feirer jo med måte, vi må jo være forsiktig med tanke på korona. Men vi har det artig og er råglad hele gjengen. Vi skjønner ikke helt at det er sant. Jeg har sagt det til noen venner, men det er ingen som tror meg, forteller hun.

Det siste loddet

Vinnerloddet var det siste hennes far kjøpte. Hadde han gått til innkjøp av syv lodd, hadde det ikke blitt noen ny bil. Nå har hun vunnet en BMW X5 2021-modell til en verdi av 1,1 millioner kroner.

– Det er helt utrolig og uvirkelig. Pappa ville jo gi meg en bil i gave, men det er jo dyrt. Han kjøpte derfor heller billodd til meg. Han sa når jeg vant at vi begge fikk det vi ønsket oss. Han ville gi meg bil og jeg fikk bil.

Men om hun vil bruke bilen er hun litt usikker på.

– Jeg har tenkt litt på det. Jeg er egentlig lærling og har ikke så mye penger for å si det direkte. Egentlig så har jeg litt lyst å få butikken til å selge bilen for meg, så kan jeg kjøpe en billigere bil og investere pengene jeg har igjen i leilighet. Det er en grei egenkapital å ha.