Mange vil holde seg for nesen når de legger stemmeseddelen i urnen mandag 13. september 2021

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det er ikke ofte, hvis i det hele tatt, det uttrykkes så unison fordømmelse av politikernes avgjørelser som under artikkelen om denne saken på dt.no 9. september. De eneste partiene som aktivt tok til motmæle mot avgjørelsen om å gi utbygger Pre Eiendom de dispensasjoner de ba om, var Frp og Rødt.

Jeg vil anta at jeg ikke er den eneste for hvem det ved neste valg ville frembringe alvorlige brekninger å stemme på noen av de partiene som gikk utbyggers ærend på bekostning av naboene Muggerud/Skarra i denne saken?

Så hvem skal vi stemme på ved neste valg? Mange vil nok se på de to, dog rakryggede, partiene Frp/Rødt som et valg mellom pest eller pandemi. De fleste av oss ligger jo tradisjonelt et sted imellom. Jeg føler at denne saken setter oss velgere i et vanskelig dilemma.

Skal vi stemme på ideologiene vi normalt identifiserer oss med, eller på menneskene med de svakhetene og styrkene mange av oss mener denne saken avslører hos dem? Jeg vet ikke, men mitt tips er at vi vil se mange som holder seg for nesen mens de legger stemmeseddelen i urnen mandag 13. september 2021 i Drammen.

I mellomtiden er neste instans for Muggerud/Skarra, Fylkesmannen. En instans jeg ikke vil råde dem til å knytte for store forhåpninger til. Vi leste jo nylig i herværende avis at den samme Fylkesmannen istemte at far og sønn Christiansen selvfølgelig måtte ha sandkasse utenfor sin bolig med adresse rett oppi gata for Muggerud/Skarra. Så lite tyder på at sunn fornuft er retningsgivende der i gården heller.

Uten å påberope meg klarsynthet vil jeg gjette og håpe på at saken ender i domstolene med et saftig erstatningskrav fra Muggerud/Skarra mot Drammen kommune. Om så skjer så tror jeg vi er mange som vil føle at denne gangen går i alle fall skattepengene våre til et fornuftig og rettferdig formål.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken