LIER: Like før klokken 12 søndag formiddag meldte Sørøst politidistrikt at nødetatene rykket til Vestsideveien etter melding om at en person har falt i en foss.

Politiet meldte kort tid etter at innsatspersonell på stedet har fått vedkommende på land og det er iverksatt behandling. Skadeomfanget er ennå ukjent og redningshelikopter har akkurat ankommet ulykkesstedet.

Politiet opplyser at vedkommende er en mann i 20-årene. Politiets operasjonsleder Roger Aaser forteller at det ser ut til at mannen var sammen med et familiemedlem da fallulykken skjedde.

– Han er stabilisert og flys straks til sykehus i helikopter. Politiet undersøker hendelsesforløpet, men alt tyder på at det er en ulykke, melder politiet.

Stabil, men kritisk skadd

Mannen er nå flydd til Ullevål sykehus.

– Han er i live. Helsepersonell på stedet har betegnet han som kritisk skadd, men stabil, sier Aaser til Drammens Tidende.

Operasjonslederen forteller i 13.30-tiden at all innsatspersonell avslutter på stedet. Politiet oppretter en undersøkelsessak, hvor de vil forsøke å avdekke hva som har skjedd. Avhør av vitner og andre på stedet, er blant det som skal gjøres.

– Alt tyder på at dette er en ulykke. Det er hvilken setting det har skjedd i som vi jobber videre med å få avklart, sier han.

Politiets operasjonsleder Inge Landsrød forteller i 22-tiden søndag at de har vært i kontakt med vitner.

– De betegner en tur på toppen av fossen hvor mannen på et tidspunkt har sklidd og falt ned i fossen, sier han til Drammens Tidende.

Politiet har søndag kveld ingen flere opplysninger om helsetilstanden til mannen nå, utover det som det ble opplyst om etter ulykken.