TANGEN: Tirsdag kveld fikk politiet melding om en mann med kniv som hadde tatt seg inn i boligen til en kvinne i 70-årene på Tangen. Mannen, som selv er i 40-årene skal ikke ha noen relasjon til kvinnen.

– Mannen skal ha tatt seg inn via verandaen. Hun ble veldig redd og tør ikke være i boligen i natt, forteller Marianne Mørch, operasjonsleder ved Sørøst politidistrikt.

Ifølge Mørch skal nødanropet ha kommet fra innbryterens telefon, men det kan virke som kvinnen har fått tak i vedkommendes telefon og selv ringt politiet. Mannen er nå pågrepet og blir avhørt.

Drammens Tidende har fått flere tips om at det er mye nødetater i området, men Mørch forteller at det kun er politi som jobber på stedet i 21-tiden.

Leter etter personer som kan være skadet

Den eldre kvinnen ble ikke skadet under innbruddet, men mannen skal ha sagt til politiet at han har skadet andre i området. Det er disse personene politiet nå leter etter.

Politiet mistenker imidlertid at det ikke er sannhet i mannens påstand om andre involverte.

– Vi jobber med å finne ut av det nå, forteller Mørch.

Bevæpnet seg

Like etter klokken 21:30 omtaler Sørøst politidistrikt hendelsen på Twitter. Der kan de opplyse om at mannen rotet rundt inne hos kvinnen, som etter hvert klarte å komme seg ut. Politiet bevæpnet seg og pågrep mannen inne i leiligheten hennes.

Politiet melder også at de søkte gjennom alle leilighetene på stedet samt mannens egen bopel, for å finne andre som potensielt var skadet. Det ble ikke funnet noen i søket. Mannen var ruspåvirket, skrives det i en melding.

Saken oppdateres.