Manuela Ramin Osmundsen slutter i Drammen kommune

NY JOBB: Manuela Ramin-Osmundsen blir rådgiver for strategisk kommunikasjon og samfunnskontakt ved Diakonhjemmet.

NY JOBB: Manuela Ramin-Osmundsen blir rådgiver for strategisk kommunikasjon og samfunnskontakt ved Diakonhjemmet. Foto:

Manuela Ramin-Osmundsen har sagt opp stillingen som direktør for arbeid og inkludering i Drammen kommune.

DEL

DRAMMEN: Nå blir hun rådgiver for strategisk kommunikasjon og samfunnskontakt ved Diakonhjemmet. Det opplyser Diakonhjemmet i en pressemelding.

Ramin-Osmundsen forteller at hun er takknemlig for å få mulighet til å ta fatt på det hun beskriver som et så spennende oppdrag

– Jeg ble veldig trigget av Diakonhjemmets bredde og komplekse samfunnsoppdrag. Stiftelsens tilnærming til rettferdighet og likeverd tiltrekker meg. Jeg håper å kunne bidra med min erfaring, kompetanse og personlighet, sier Manuela Ramin-Osmundsen i pressemeldingen.

Manuela Ramin-Osmundsen er utdannet jurist med advokatbevillning fra Paris, og har en master i strategisk ledelse.

Administrerende direktør ved Diakonhjemmet skriver at Ramin-Osmundsens profil og bredde i erfaringer og kvalifikasjoner gjør henne til et godt og spennende valg for denne stillingen.

– Denne stillingen skal styrke Diakonhjemmets kapasitet til å arbeide strategisk og operativt med samfunns- og myndighetskontakt, dialog med interessenter, og synliggjøring av vår samfunnsrolle og -oppdrag, sier Ingunn Moser, forstander og administrerende direktør ved Diakonhjemmet.

Artikkeltags