DRAMMEN: Mandag fikk nemlig Bersant Celina (18) beskjed om at han får være med Manchester Citys A-lag på treningsleir til Australia. Det engelske storlaget setter seg på flyet torsdag. Fredag 24. juli møter Celina og resten av City Real Madrid.

Selv om det har vært mye rykter om hva som skjer med Martin Ødegaard kommende sesong, tyder mye på at 16-åringen skal være med på spanjolenes oppkjøring den kommende måneden.

Tidligere i uken fortalte Ødegaards agent Tore Pedersen til TV2 Sporten ,at midtbanespilleren etter planen skal delta på hele oppkjøringen til Real Madrid.

 Det betyr at Bersant Celina og Martin Ødegaard, som tidligere har spilt og trent mye sammen som unggutter i Strømsgodset, får muligheten til å vise seg fram for hver sin mektige manager - i samme kamp, men for hvert sitt lag.

- Jeg fikk beskjed på mandag. Er veldig glad og tror det blir en bra utfordring for meg, skriver Fjell-gutten Celina i en tekstmelding til Drammens Tidende.

I tillegg til kampen mot Real Madrid, skal City møte to australske lag, samt italienske Roma.

Drammens Tidende møtte den 18 år gamle spissen da han nylig var hjemme i Drammen på sommerferie. Før han dro tilbake til England var han usikker på om han kom til å være med Citys rekruttstall den kommende perioden eller om han skulle få sjansen sammen med resten av A-laget.

Fjell-gutten fortalte til Drammens Tidende tildigere i sommer at det kan bli akutelt med et utlån til en annen engelsk klubb i løpet av den kommende sesongen.