Kjøp en flaske tran og bli med på laget for å gjøre Drammen kommune best mulig

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Arbeiderpartiet gikk til valg på å ta Drammen i en ny retning. Vårt løfte til velgerne var å satse på barn og unge, et skikkelig løft for klima og en boligpolitikk som sikrer at Drammen blir en kommune med mulighet for å etablere seg. Bare slik vil de kloke hodene vi trenger innenfor næringsliv, helse, oppvekst og utdanning velge Drammen som sin kommune, og satse og etablere seg her.

Drammen er i ferd med å tape kampen om Østlandet. Romerike, Follo og nedre Glomma har større næringsvekst og befolkningsvekst enn vår nye kommune, vi er byen med flest barn som lever i vedvarende lavinntekt, og en av få kommuner over hundre tusen innbyggere som enda ikke har kommet i gang med viktig klimaarbeid. Da kan vi ikke kaste bort tida.

Drammens innbyggere vil derfor i den nærmeste fireårsperioden merke at kommunen tar steg hvert eneste år for å bli grønnere og mer sosialt rettferdig, samtidig som vi tar steg for å gjøre Drammen mest mulig attraktiv både for nåværende og framtidige innbyggere.

Noen mener det nye flertallet har tatt for mye Møllers tran (les Høyres utspill øverst i saken). Vi i Arbeiderpartiet kan skrive under på at Møllers Tran er helt nødvendig for at vi skal klare å skape den kommunen innbyggerne fortjener. Noe som også er helt nødvendig. Flere år med stillstand vil sørge for at problemene vokser, når vi i stedet aktivt må ta tak i de. Det er det nye flertallet og vi i Arbeiderpartiet beredt til.

Til Haaning og andre som mener ambisjonene er for store, kjøp en flaske tran og bli med på laget for å gjøre Drammen kommune best mulig. Det tjener alle innbyggerne i kommunen vår.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken