Kjølstad bør ikke blande rollene som debattant for Høyre og næringslivets felles stemme

Av
DEL

LeserbrevHvem er «vi» som gir gult kort til Drammens Tidendes politiske redaktør den 5. november? Er det Næringsforeningen eller er det bare Rune Kjølstad, som omtaler seg selv i tredje person? Jeg skal gi Kjølstad rett i at det er «nødvendig for næringslivet å si i fra i klartekst til politikerne om sine standpunkter og utfordringer». Men da må man holde seg til saken.

Hvorfor mener Kjølstad det er i medlemmenes interesse å publisere kommentarer som «til nå synes kampen om posisjoner og politikernes egen lønn å være det viktigste»? Eller det å omtale posisjonspartienes avtale som 'den såkalte «politiske plattformen»'? Og hva er poenget med å trekke bortfallet av Buskerudbypakke 2 inn i debatten? Man kan mistenke at daglig leder Kjølstad igjen har et behov for å forsvare Høyre-politikeren Kjølstads standpunkt i om Buskerudbypakken.

Jeg skal ikke samarbeide med Kjølstad i kommende kommunestyreperiode og har derfor ingen ting å tape, men jeg vil be styret i Næringslivsforeningen klargjøre for Kjølstad at han snart må forstå at han ikke kan kombinere rollen som politisk debattant for Høyre med rollen som næringslivets felles stemme utad.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags