Hvem er mest kynisk, IS-kvinnen eller Frp?

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.En norsk/pakistansk ennå ikke tiltalt eller dømt kvinne med tilknytning til IS har brukt sitt syke barn kynisk for å kunne vende tilbake til det land hun er statsborger i. Og dermed bryter det løs som om Armageddon skulle være forestående.

Fordømmelsen fra Frp er sterk, de bruker denne saken kynisk for å fremme andre politiske mål og truer med å forlate regjeringen. Hvem er mest kynisk, kvinnen eller Frp?

Følg oss på Facebook - DT Meninger

Hvis min hukommelse ikke svikter meg har Frp tidligere gjort seg til talsmann for at forbrytelser gjort av utlendinger i Norge skal straffes i det land de kommer fra, og ikke være en belastning for det norske fengselsvesen. Det er rett og rimelig at denne kvinnen som norsk statsborger tiltales i Norge og må sone sin straff i Norge.

Det virker som om betegnelsen IS setter all respekt for normal rettsoppfatning ut av spill. Jeg kan forstå at man ikke liker at norske skattebetalere skal bebyrdes med utgifter til å få denne kvinnen hjem. Det var imidlertid tilsynelatende greit å bruke millioner på å få en drapsdømt norsk/britisk statsborger hjem til Norge.

Det er ikke rart man mister respekten for politikk når det å hjelpe en forvirret kvinne og hennes barn hjem til det landet hun er statsborger av skal kunne medføre en regjeringskrise.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken