Ståle Sørensen trenger litt voksenopplæring

Av
DEL

LeserbrevVaraordfører Ståle Sørensen mente i Drammens Tidende (meninger) at han blir nødt til å rydde opp etter sine forgjengere, sitat: «MDG har under hele valgkampen advart mot konsekvensene av å kaste Buskerudbypakke 2. Realitetene av at pakka er kastet er en helt ny politisk situasjon for kommunen. Og en elendig økonomisk situasjon.»

Det er ikke første gang han hevder det, men en løgn blir ikke mer sann av å gjentas. Ståle Sørensen trenger litt voksenopplæring.

  • Pkt 1. Det har aldri ligget tiltak i noe budsjett i Drammen kommune som er finansiert av Buskerudbypakke 2. Verken tenkt eller gjennomført.
  • Pkt 2. Ingen midler innkrevd fra samferdsel kan gå til verken drift eller investeringer på annet en samferdsel, og for Drammen kommunes del så er de postene nøyaktig like store nå som før.
  • Pk 3. De tiltak Ståle Sørensen ønsker til sykkelveier eller andre samferdselstiltak lå alle i budsjettet til BBP2 finansiert med penger som ikke var der, med mindre man økte skatten (les bompenger) fra Drammens befolkning.

I stedet for å prøve å få regnestykket 10 pluss 1 minus 1 til å bli 9, så må man innse at 10 minus 1 er 9, og at det aldri har vært noen pluss 1.

Hvis MDG ønsker å lage minus 1, så er det ansvaret Ståle Sørensen, MDG og flertallet sitt, som ansvarlige for fremtidige budsjetter denne perioden.

Ønsker de å bruke midler et sted som medfører kutt et annet sted, så er det deres ansvar, og det nytter ikke å skylde på forgjengere for å ha mistet noe man aldri hadde.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags