Joda, Finn Sjuve. Det er liv laga for to bakker her i byen.

JO, DET ER PLASS TIL TO: «Vårt motto er «skiglede midt i byen». Og den skigleden er for alle», skriver Cecilie Norbakk i Drammen Slalåmklubb i et svar til Finn Sjuve.

JO, DET ER PLASS TIL TO: «Vårt motto er «skiglede midt i byen». Og den skigleden er for alle», skriver Cecilie Norbakk i Drammen Slalåmklubb i et svar til Finn Sjuve. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerFinn Sjuve skriver i sitt innlegg i DT at «Det er åpenbart at de beste naturgitte forutsetningene for skileik av ymse slag ligger i Drammen Skisenter – Aronsløypa».

Det er jo ikke tilfelle. Har du, Sjuve, vært i Drammen Skisenter med små barn de siste årene?

Det er kanskje lenge siden du har vært i Haukås, men jeg er der nesten hver dag. Denne uken delte jeg ut Telenor karusellpremier til 35 barn. 35 barn i hovedsak under åtte år som har lært seg å stå på ski i Haukås.

I Haukås er det egen barnebakke og heis som barna selv håndterer fra de er to-tre år.

VIL DU HA DET BESTE MENINGSSTOFFET FRA DT RETT I INNBOKSEN? MELD DEG PÅ HER

Vårt motto er «skiglede midt i byen». Og den skigleden er for alle. I Haukås vil vi at alle som vil skal kunne lære seg å stå på ski. Inkludering i idrett er viktig.

I tillegg til god rekruttering har vi også en stor gruppe aktive alpinister i tenårene. De er gode forbilder for de yngre barna.

Vi har samarbeid med IFO på Konnerud, og har Ski-IFO en ettermiddag i uken for nesten 30 barn. Vi arrangerer gratis skidag for ungdomsskolene i Drammen i samarbeid med kommunen.

Bredden av hvem som bruker bakken er god. Og den kunne vært enda bedre om vi fikk bygge ut. Og det er absolutt liv laga for to bakker i byen!

Vi trenger en slalåmbakke og et alternativ til den kommersielle parken Drammen Skisenter er. Med hopp, rails, brett og twintip-ski som dominerer, er det ikke ideelle forhold for slalåmkjørere der, enten man er stor eller liten.

Så ja til slalåmbakke og utbygging av Haukåsløypa – det er liv laga!

Håper du finner fram skiene og tar deg en tur i Haukåsløypa en kveld.

Ser jeg deg, spanderer jeg nystekt vaffel og kaffe.

LES OGSÅ DISSE NYHETSSAKENE FRA DT.NO:

* Dette vil være et uopprettelig hærverk

* – Næringsvekst gir kulturvekst, ikke omvendt

* Gjev pris til Union Brygge

* Innholdsrikt Campus Marienlyst

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags