Hva er du sjokkert over Kaja?

SKRIBENTEN: Jørgen B. Elstad, stortingskandidat for Frp fra Sande.

SKRIBENTEN: Jørgen B. Elstad, stortingskandidat for Frp fra Sande.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MeningerDenne helgen frontet stortingsrepresentant og partifelle Christian Tybring-Gjedde en resolusjon på Frps landsmøte om at redningsskipet Siem Pilot må vende hjem til Norge. Bloggeren Kaja Hilleren er sjokkert og mener Gjedde er inhuman.

Jeg er ikke sjokkert over at en blogger nok en gang skal være moralens vokter og fortelle hvor inhumane Frp-politikere er og hvor forferdelig innvandrings – og flyktningpolitikk Norge har.

Jeg vil minne Hilleren på at rekordmange enslige mindreårige er bosatt med Frp og Sylvi Listhaug i spissen, som hun også har kritisert for å være lite medmenneskelig. Hva med å for en gangs skyld rose en god flyktningpolitikk?

VIL DU HA DET BESTE MENINGSSTOFFET FRA DT RETT I INNBOKSEN? MELD DEG PÅ HER

Siem Pilot er teknisk sett levebrødet til hensynsløse menneskesmuglere som får betalt av migranter og som ønsker et bedre liv.

Forsvinner Siem Pilot, vil ikke migranter legge ut på den farefulle ferden i falleferdige båter. Man må se på helheten. Tusenvis drukner, det er helt forferdelig. Det er båter som Siem Pilot som lar de kyniske menneskesmuglerne fortsette med den svært lønnsomme driften sin. Stopper man brua for menneskesmuglerne, vil man få stopp på bakmennene med null sympati, færre vil drukne og man vil få hjulpet flere migranter som virkelig trenger hjelp. De med mest penger har råd til å betale menneskesmuglerne, de som virkelig trenger hjelp har ikke samme ressurser og kommer seg ikke vekk, det er de vi må hjelpe aller mest. Hilleren er sjokkert, sjokkert over at man ønsker at flere skal få hjelp, og at færre skal drukne. Hvor er logikken?

Vi skal fortsette å ta imot flyktninger, men det skal skje på rett grunnlag. Og da må redningsskipet tilbake til Norge, og det raskt.

NOEN AKTUELLE NYHETSSAKER FRA DT. NO:

* Gjorde alt for å redde motorsyklisten som døde – oppfordrer folk om å ta førstehjelpskurs

* Bilfører siktet etter dødsulykken på Halle

* Plukket opp hundrevis av engangs-hansker

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags