Regjeringen med Frp i spissen har kuttet i skatter og avgifter for vanlige folk. Frp mener den enkelte innbygger selv er best i stand til å bestemme hva pengene skal brukes til. Dette gjøres best ved å la folk beholde mer av sine egne penger. Nå viser det seg også at våre skattekutt gir staten høyere inntekter. E24 melder nemlig at regjeringen siden 2013 har kuttet personskatten med 18 milliarder kroner, men staten har fått inn 64,8 milliarder kroner mer.

Den enkle forklaringen på dette er at lavere skatter stimulerer til at folk vil jobbe litt mer.

VIL DU HA DET BESTE MENINGSSTOFFET FRA DT RETT I INNBOKSEN? MELD DEG PÅ HER

Når folk jobber mer, synker statens kostnader samtidig som inntektene øker. Med andre ord er skattekutt meget positivt og noe alle tjener på. Hvorfor i himmelens navn ønsker da Arbeiderpartiet å øke skattene igjen?

Ap sier de vil øke skattene for å dekke økte kostnader, men når faktum viser at staten får mer penger ved å kutte skattene, så er dette argumentet meningsløst.

Den egentlige grunnen kan bare være en ting; Ap ønsker å inndra kjøpekraft for å holde kontroll på befolkningen. Ap liker rett og slett ikke at folk sitter igjen med mer av sine egne penger og kan bruke de på hva de vil.

Ap mener politikerne er bedre i stand til å forvalte dine penger, enn du selv er.

Jeg har stor forståelse for at hardtarbeidende mennesker blir frustrert når staten stikker av med rundt halvparten av alt du tjener, ofte mye mer. Det hjelper selvsagt lite at altfor mye av disse pengene går til meningsløse formål som de færreste støtter. Vi må bygge opp folks tillit til systemet ved å ta inn minst mulig i skatt og sørge for å kutte ut skattepenger til meningsløse formål.

Dette ser jeg på som en svært viktig oppgave dersom jeg kommer inn på Stortinget etter valget 11. september. Frp vil redusere skattene for vanlige folk enda mer de neste 4 årene, fordi det fungerer.

Et annet spørsmål er hvilke utgifter Ap mener de økte skattene skal dekke? Jeg frykter at disse økte utgiftene vil komme dersom Ap igjen overtar ansvaret for innvandringspolitikken i Norge. På dette feltet har Ap elendige resultater å vise til, og det er all grunn til å frykte at Ap vil reversere den strenge innvandringspolitikken som Frp har innført. På Aps siste landsmøte diskuterte de hvordan de kunne myke opp innvandringspolitikken og de skal samarbeide med partier som nærmest ønsker fri innvandring til Norge. Per Olaf Lundteigen fra Senterpartiet gikk i 2015 ut og sa Norge kunne ta imot 100 000 ekstra flyktninger, kostnadene kunne vi dekke ved å droppe lønnsøkninger for nordmenn flest.

En slik politikk kan bli meget dyr og ødeleggende for landet, dessverre vil ikke Aps skattepolitikk løse dette heller, den vil gjøre vondt verre.

LES OGSÅ: Nytt underskudd for Viskum – ikke mulig å gå i balanse