Godset må forlenge med Lars Vilsvik

HAR BEVIST: "Lars har vist og bevist nok, nå er det klubben som skal vise lojalitet", skriver Daniel Storholthe Kristiansen i dette debattinnlegget.

HAR BEVIST: "Lars har vist og bevist nok, nå er det klubben som skal vise lojalitet", skriver Daniel Storholthe Kristiansen i dette debattinnlegget. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerJeg tror jeg snakker for alle som var på Marienlyst på mandag når jeg hyller den fantastiske innsatsen fra alle de blå utpå matta, og den flotte stemningen på tribunen. Strømsgodset er heldige og privilegerte som opplever et så ektefølt engasjement fra mange tusen tilskuere, selv på en regntung mandag i en lei og skuffende sesong.

Men en demper på det hele er at en av våre klubblegender i moderne tid fortsatt er på utgående kontrakt, mannen vi for snart sju år siden hentet fra amatørfotball og siviltjeneste i Tyskland for å bli en definitiv bærebjelke og kulturbærer på Gamle Gress.

VIL DU HA DET BESTE MENINGSSTOFFET FRA DT RETT I INNBOKSEN? MELD DEG PÅ HER

En fantastisk historie og karriere som hittil har inneholdt både kapteinsrolle og landslagsspill, og som fortsatt har mengder av fotball i vente. Jeg mener at Strømsgodset nå må strekke seg til det lengste for å sikre Lars Vilsviks signatur for flere nye år.

Lars har vist og bevist nok, nå er det klubben som skal vise lojalitet.

Sett alle kluter til, flesk til med en lojalitetsbonus som også gir positiv signaleffekt for andre og yngre fremadstormende, og la oss fortsatt få se Vilsvik dominere på høyreback i mange, mange år fremover. Det er rett og slett uakseptabelt å bevitne at mannen glipper, kanskje til og med til motstandere som både bør og skal være langt mindre attraktive enn Godset som arbeidsgiver for fotballspillere i Norge.

Drammen vil ha deg, Lars!

LES OGSÅ: Marcus lovte mål og innfridde: – God, gammel Godset-fotball

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags