Jeg håper SIF får en hard landing i stiv kuling på Kvernberget

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Du sitter kanskje i Drammen eller på Nordmøre og tenker at denne kampen ikke betyr så mye for Kristiansund BK, de har ikke noe å spille for, det er ikke så viktig for dem?

Som KBK-supporter forventer og formaner jeg en annen innstilling.

Dette er ikke sesongens siste kamp, det er den første i 2020-sesongen. Det er denne kampen supporterne vil huske når de vurderer om de skal kjøpe sesongkort, det er denne kampen spillerne vil ta med seg ut i en velfortjent ferie. 2019 sesongen har vært meget bra ut fra tilgjengelige ressurser, men starter KBK å slappe av et nanosekund er det vi som har rotet oss bort i sumpen og har OBOS pustende i nakken på samme tid til neste år!

Jeg forventer derfor at KBK tilnærmer seg denne kampen som en cupfinale, triksene snappet opp under treningene med Norges beste bryter, Felix Baldauf og landslagstrener Eren Jektvik må drilles inn på de siste treningene inn mot søndagen.

Jeg håper SIF får en hard landing i stiv kuling på Kvernberget. Jeg håper regnet som slår mot bussrutene når de kjører over Løkkemyra, og ristingen i bussen når vinden tar tak over Nordlandsbroa, bare er opptakten til trykket de skal møte når de ruller inn på Kristiansund Stadion. Norges mest intime med det beste hjemmepublikumet!

Og at «fishan lukta som blander seg med lukt av sjø» og kampropet «Det er vi som er fra Kristiansund!» for alltid skal vekke vonde minner.

Jeg forventer at Coly får lov til å rive seg løs fra lenkene som Eurosport-redaksjonen og især «ekspert» Joacim Jonsson har satt på han. Sjekk statistikken selv: Coly har 20 - to fotballag - spillere foran seg på statistikken over årets råtass. Ikke mobb kameraten min. Jeg håper Norges beste midtbanespiller, Diop, får briljere en siste gang på midtbanen.

Når Kastrati dunker inn vinnermålet forventer jeg at Pellegrino som sitter skadet hjemme hos mamma i Drammen jubler så høyt at hele Åssia hører det. Og at han kysser ugla på drakta når SIF-spillerne faller gråtende om på Kristiansund stadion ved kampslutt. Han har scoret 8 mål på 10 kamper, men var ikke god nok for SIF.

Det er en storhet og en betydelig maktfaktor i norsk fotball som kommer på besøk søndag. Makt er ikke noe du får, det er noe du tar. For at KBK skal fundamentere den plassen de møysommelig har ryddet seg må det å vinne bli en vane. Denne kampen er viktig!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags