Gå til sidens hovedinnhold

Økonomisk skrustikke og svelt-i-hel

Artikkelen er over 4 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nå har det rakna for han Per Olaf Lundteigen. I en kronikk skrevet sammen med Per Gunnar Stensvaag, gis det en historiebeskrivelse som ser ut som en kønnåker med villhavre og legde.

Det er fint at noen har hue rundt de lange linjene, men disse dommedagsprofetene sier at «lokaldemokratiet er lagt ut for salg», og at kjøperne visstnok skal være «byene som utnytter dette til ren imperialisme når distriktskommunene må oppgi egen eksistens for almisser».

VIL DU HA DET BESTE MENINGSSTOFFET FRA DT RETT I INNBOKSEN? MELD DEG PÅ HER.

Lundteigen og Stensvaag har åpenbart angst for «sentralisering, privatisering og byråkratisering» og «tidstjuveri som koster flesk», og mener at«selvråderetten er trua». De refser «ministeren som ga full gass på nyåret 2016 med piskeslag med virkelig snert i» og trusler om «pungen i ei skrustikke og «svelt-i-hel».

Midt i adventstiden tror visst disse karene at regjeringen driver med gerilja, altså bakholdsangrep med rask tilbaketrekking.

LES OGSÅ: Til dere som mener så mye!

De skriver videre at vi vil få «geografisk absurde kommuner med avstander intet land med mål om folkestyre kan være bekjent av».

Kjære eikerværinger! Selg hus og evakuer! Vårt vakre dalføre kan fort bli til ein stad der ingen skulle tru, at nokon kunne bu!

FLERE AKTUELLE MENINGER FRA DT.NO:

* Lier stasjon bør planlegges for minst 10 år til

* Vend i tide – det er ingen skam å snu!

* Taler det til fordel for å gi bort 2,5 millioner at Glassverket ikke har hatt kontroll, eller taler det imot?

Kommentarer til denne saken