En oppfordring til uhemmet uansvarlighet på det seksuelle området på statens bekostning.

Av
DEL

MeningerHelseminister Bent Høie har i intervju gjort kjent at han har godkjent gratis utdeling av PREP-pillen til friske homofile menn, slik at de kan ha ubeskyttet sex med hvem de vil uten risiko for hivsmitte. Det dreier seg i første omgang om ca. 1.200 personer som i mer enn to år har vært begunstiget på denne måten, med gratis medisin.

Går det an?

Da jeg så oppslaget trodde jeg nesten ikke mine egne øyne. I samme oppslag fremkom nemlig også at bl.a. de som er åpenbart syke av sterkt plagsom migrene nektes gratis medisin.

Hva i all verden er det regjeringen holder på med? Er statsminister Erna Solberg, for ikke å snakke om KrF, enige i dette? Det er de åpenbart siden de ikke har satt foten ned for lenge siden! Helt utrolig.

LES OGSÅ: Aldri før har dette flagget vaiet på Bybrua

Den åpenbare forskjellen her er at migrene er en uforskyldt sykdom som er plagsom og ødeleggende for arbeid og livskvalitet, og at medisinen er meget dyr, mens PREP-pillen altså gis til friske menn for å hjelpe dem til å unngå å pådra seg selvforskyldt og fullstendig unødvendig sykdom!

Prisen på PREP-eksperimentet er foreløpig hemmelig, men den bør fram i lyset snarest mulig. Den motsatte helse-prioriteringen burde vært det eneste naturlige.

Dette er ikke bare moralsk forkastelig, det er en oppfordring til uhemmet uansvarlighet på det seksuelle området på statens bekostning. Her er det bare å drive på, staten betaler regningen!

Det har vært påtakelig stille i mediene siden dette kom opp som en nyhetssak. Er det kanskje tabu å komme med motforestillinger eller stille spørsmål? Er det ingen som tør å ta tak i dette? Er virkelig KrF villige til å sluke slike kameler?

Jeg undres på hvor langt utpå det moralske skråplanet vi som folk har kommet nå.

LES OGSÅ: Plutselig så håndballstjerna Facebook-meldingen til sin homofile onkel: – Satt på flyplassen og strigråt

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags