Vakre tonar frå toppen av Vikersundbakken

IMPONERTE: De to innleggsforfatterne gleder seg til ny Vertavofestival. Her fra konserten i Vestfossen,  Vertavokvartetten med gjester.

IMPONERTE: De to innleggsforfatterne gleder seg til ny Vertavofestival. Her fra konserten i Vestfossen, Vertavokvartetten med gjester. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeningerVi var så heldige å få oppleva fire dagar med kammermusikk av ypperste klasse her i bygdene Vikersund, Krokstadelva, og Vestfossen frå 29. september til 2. oktober.

For Vertavokvartetten var nok desse dagane eit spennande prosjekt: Ville det koma publikum til konsertane? Ville dei synast om musikken og heile opplegget?

For oss to som kom tilreisande frå Vestlandet,var Vertavofestivalen ei storarta og rik oppleving. Det var god variasjon, det var familiekonsertar, det var særs godt eigna konsertlokale, og stemninga var god over alt. Tenk å få høyra vakre tonar frå toppen av Vikersundbakken! Den vakre utsikten fekk vi på kjøpet.

No ser vi fram til at det vil bli ny Vertavofestival i , og da vil fleire får anledning til å oppleva dei svært så høgt profilerte musikarane.

FLERE AKTUELLE MENINGER FRA DT.NO:

* Vi kunne vise noe vi er veldig stolt av, våre røtter, vår kultur, vår etniske bakgrunn.

* Er det sant? Skal selveste Martin Haug bli pensjonist?

* Respektløs dekning av Bowie-hyllest

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags