Åpent brev til ordfører Tore Opdal Hansen om en eventuell utbygging på Marienlyst

IKKE FOR SENT Å SNU: «Det er ikke for sent å snu og redde Marienlyst for fremtidens innbyggere», skriver Øistein Selbo i dette innlegget.

IKKE FOR SENT Å SNU: «Det er ikke for sent å snu og redde Marienlyst for fremtidens innbyggere», skriver Øistein Selbo i dette innlegget. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Har følgende spørsmål som det hadde vært fint få å svare på vedrørende eventuell utbygging på Marienlyst.

Hvordan kan kommunen gi et selskap fullmakt til å bygge ut et så stort område uten at det legges ut på anbud? Det er vel flere entreprenører som ville legge inn et anbud her?

VIL DU HA DET BESTE MENINGSSTOFFET FRA DT RETT I INNBOKSEN? MELD DEG PÅ HER

Denne avtalen er vel offentlig, kan man finne denne på kommunens hjemmeside? Eller er den hemmelig?

Hvordan er styrets sammensetting i dette selskapet som er opprettet?

Er det riktig at det allerede er brukt 26 millioner i dette selskapet selv om avtalen kan sies opp i oktober? Og hva er dette beløpet brukt til?

Hva koster det kommunen å si opp en eventuell avtale før 9. oktober?

Hvorfor utsettes avgjørelse til etter valget? Det viser jo klart at Høyre, Frp, KrF og Venstre er for utbygging og dette vil få jo konsekvenser for hva man stemmer til høstens valg.

Det er for undertegnede helt uforståelig at Høyre, Frp, KrF og Venstre ønsker å bygge ned det siste åpne området i bykjernen da kommunen har flere andre områder som kan bebygges (Bla Travbanen og Gulskogen). Kommunen har gjort mye bra, men dette er helt feil og veldig mange innbyggerne i Drammen er imot, her er det bare å se på leserinnleggene i lokale medier.

Jeg håper at byens innbyggere engasjerer seg sterkere i denne saken og påvirker dagens politiske ledelse til å endre sitt standpunkt. Det er ikke for sent å snu og redde Marienlyst for fremtidens innbyggere.

Jeg venter spent på konkrete svar på mine spørsmål.

LES OGSÅ: Spør om Marienlyst i partigallup

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags