Gå til sidens hovedinnhold

Slutt med mobbingen av ordfører Bent Inge Bye!

Artikkelen er over 4 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nedre Eiker kommune har ikke innført parlamentarisme!

Jeg ser i Drammens Tidende onsdag at LO-lederen i Nedre Eiker mener at det kan stilles mistillitsforslag mot ordføreren.

DU KAN FØLGE DEBATTEN I DT PÅ FACEBOOK.

Det går nok ikke! Ordføreren er valgt av kommunestyret for fire år, og har derfor både rett og plikt til å fungere i vervet ut valgperioden.

Ellers synes jeg det må bli slutt på mobbingen av kommunens ordfører.

Han ivaretar sin ombudsrolle på best mulig måte i disse turbulente tider. Ikke visste han, eller resten av kommunestyret, hvordan statens nye inntektssystem ville slå ut for Nedre Eikers vedkommende.

Resultatet av dette har vel de fleste fått med seg, så jeg skal ikke utdype dette, men vil påpeke at det rammer kommunen hardt!

Jeg har bodd i Nedre Eiker i over 40 år, og jeg har bare vært med på en folkeavstemning om kommunesammenslåing, så hvilke to andre LO-leder Frode Simensen sikter til, vet ikke jeg.

Med hensyn til folkeavstemningen så var folkeviljen noe helt annet enn det enkelte har gitt uttrykk for i denne avisen.

Faktum er at 69,6 prosent av antall stemmeberettigede, eller 13.543 personer, lot være å stemme ved folkeavstemningen! Det må jo bety at folk flest er likeglade med hvilken vei kommunen skal gå.

Jeg tror at Nedre Eikers ordfører jobber for at folk flest i kommunen skal få et godt tjenestetilbud og for at innbyggerne skal trives i denne flotte kommunen.

FLERE AKTUELLE MENINGER FRA DT.NO:

Kommentarer til denne saken