Min verste frykt er ikke at Strømsgodset rykker ned. Det finnes en skjebne som er mye, mye verre.

DET ALLER VERSTE: «Det verste som kan skje er at Strømsgodset må spille kvalik. Mot Mjøndalen», mener Espen Sandli.

DET ALLER VERSTE: «Det verste som kan skje er at Strømsgodset må spille kvalik. Mot Mjøndalen», mener Espen Sandli. Foto:

Av
DEL

MeningerGårsdagen var fryktelig for alle som elsker Drammen og Strømsgodset. Fire baklengs. Tap på hjemmebane, ydmyket av Tromsø, som faktisk ikke er et spesielt godt lag i år. På Marienlyst fikk publikum se ei keepertabbe igjen. Og det ble null poeng igjen.

Som VG oppsummerer: «Strømsgodset er i fritt fall».

Det er dette frie fallet som bekymrer alle som er glade i Strømsgodset. Og det er her det aller verste kommer inn. (Nei, ikke bandet fra Bergen med samme navn).Det aller verste er ikke direkte nedrykk.

Det verste som kan skje er at Strømsgodset må spille kvalik. Mot Mjøndalen.

På huset

Denne ukentlige spalten befolkes av medarbeidere i Mediehuset Drammens Tidende. Espen Sandli er nyhetsredaktør i Drammens Tidende. Han er drammenser bosatt i Lier og har i mange år hatt sesongkort på Marienlyst.


At Strømsgodset taper mot 3050 – og deretter rykker ned.Det er marerittet selv St Peter frykter mer enn evig pinsel i kjelleren til Josef Fritzl.Det er i dag bare tre poeng mellom Strømsgodset og kvalikplassen. Før søndagens kamper ligger Mjøndalen på direkte opprykk. Marerittet er fryktelig tenkbart.

Personlig vil jeg heller foretrekke at Strømsgodset rykker direkte ned. Selv om en kvalikkamp vil heve fotballinteressen i Nye Drammen. Et tap vil være for vondt å bære.

Men heldigvis er det bare en vond drøm. I den virkelige verden tar Strømsgodset tre poeng i neste kamp borte mot Ranheim.

Eller?

LES OGSÅ:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags