Nå trengs en realitetsorientering

REALITET: «Vi i Drammen Høyre velger derfor å realitetsorientere oss», skriver Kjell Arne Hermansen. Han varsler at Høyre snart inviterer til åpent møte med innbyggerne om en ny bypakke.

REALITET: «Vi i Drammen Høyre velger derfor å realitetsorientere oss», skriver Kjell Arne Hermansen. Han varsler at Høyre snart inviterer til åpent møte med innbyggerne om en ny bypakke.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeningerDrammen vokser, vi blir flere folk, flere biler og flere busser. Derfor trenger vi en miljø- og fremkommelighetspakke som kommer innbyggerne til gode.

I april kommer Nasjonal transportplan. Mest sannsynlig får vi da vite at Buskerudbypakke 2 ikke blir fullfinansiert slik bystyret, kommunestyrene og fylkestinget har forutsatt for å gå videre med den pakken som er.

Vi i Drammen Høyre velger derfor å realitetsorientere oss.

Vi får nå mulighetene til å se på bomplasseringene, rekkefølgen i utbyggingen og nye løsninger med ny teknologi.

VIL DU HA DET BESTE MENINGSSTOFFET FRA DT RETT I INNBOKSEN? MELD DEG PÅ HER

Det eneste som er sikkert er at det blir bommer i vårt område, men det må være et mål at de blir så få og så billige som mulig.

Staten finansierer i liten grad utviklingen av transportsystemet i landets største byområder. Hoveddelen av finansieringen må byområdene selv sørge for.

Det må altså vi i Drammensområdet også være forberedt på.

Etter vedtaket i Bystyret høsten 2016 har Nedre Eiker besluttet å lage en ny kommune sammen med Svelvik og Drammen. Det syns vi i Drammen Høyre er veldig bra.

Dette betyr også at bypakken må ses i lys av den nye kommunen. Sammen kan vi lage enda bedre løsninger. I løpet av våren kommer Drammen Høyre til å invitere alle som vil til et åpent møte hvor vi håper å få innspill på hva folk mener er viktigst når vi nå skal lage ny miljø- og fremkommelighetspakke.

Invitasjon kommer, og vi håper så mange som mulig vil bidra positivt.

SISTE NYHETSSAKER OM BUSKERUDBYPAKKE 2 FRA DT:

* Prøvde å gravlegge Buskerudbyen

* Bypakkens fall kan rasere busstilbudet

* Dette vet lokalbefolkningen om Buskerudbypakke 2

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags