Neste søndagsvaffel på Hellashytta spiser du for en god sak

Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerTiden er inne for å bestemme søndagsturen. Kjenn etter om du ikke bør oppsøke Strømsømarka med Hellashytta søndag 21. oktober. Det er nemlig dagen for årets TV-aksjon til fordel for Kirkens Bymisjon. Hyttestyret har besluttet å støtte den gode saken ved at dagens omsetning i sin helhet skal tilfalle TV-aksjonen.

Ved kjøp av kaffe, brus, vaffel, sjokolade m.m. kan du på en praktisk måte gi et stort eller lite bidrag til Bymisjonens arbeid.

Ett av Kirkens Bymisjons mottoer for årets TV-aksjon, å gjøre Norge «to grader varmere». Det siktemålet slutter IF Hellas seg helhjertet til. Både Bymisjonen og idretten er viktige samfunnsaktører som – til tross for forskjeller – uten videre kan trekke godt sammen.

Hyttestyret i IF Hellas vil med sitt bidrag vise sin respekt for og støtte det fine arbeidet Bymisjonen gjør for dem som sliter mer enn vanlig i livene sine.

Hellashytta er IF Hellas’ klubbhytte og serveringssted på Køytasletta i Strømsømarka. Fra byen kan du komme dit ved å kjøre Austadveien oppover og ta deg fram til parkeringsplassen på Galterud ved å følge skiltingen til «Hellashytta». Fra parkeringen er det en passe lang spasertur på god grusvei; noe stigning.

Veien er fin å trille barnevogn på. Fra andre kanter er det bare å følge ledningen i lysløypa. Alle deler av lysløypa er lettgått.

Uansett hvilket livssyn du har, vil ditt besøk på Hellashytta søndag den 21. oktober støtte arbeidet med å gjøre Drammen og Norge to grader varmere.

Du er hjertelig velkommen – og ta med noen venner.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags