Pust, Sørensen! Pust!

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det er greit å være uenig, det er greit å være skuffa og det er selvsagt helt greit å mene at byens ordfører ikke har gjort en god nok jobb for å bedre byluft, sikre fremkommelighet og for å gjøre Drammen til en bedre by å bo i.

Det er det mange som kan være enige i.

Men er det en ting vi ikke trenger nå så er det enda mer polarisering, enda mer konflikt og enda mer useriøsitet. Det er dessverre det Miljøpartiets Ståle Sørensen tar til ordet for. Det er vanskelig nok med et Frp i posisjon som velger fakta med magefølelsen – det blir ikke lettere av lettantennelige opposisjonspartier. Det er viktige og vanskelige utfordringer vi står ovenfor i Drammen, utfordringer som forutsetter samarbeid på tvers av partiene.

Da må vi unngå å møtes med nykvessa giljotiner.

VIL DU HA DET BESTE MENINGSSTOFFET FRA DT RETT I INNBOKSEN? MELD DEG PÅ HER

Det er selvsagt ingen grunn til mistillit mot ordføreren selv om det er all mulig grunn til å være deprimert over at Buskerudbyen nå henger i en tynn tråd. I Venstre gjør vi nå alt vi kan for å redde pakken. Skulle den likevel ryke så er vi helt avhengig av et så bredt politisk samarbeid som mulig for å komme tilbake på sporet. Frp har allerede meldt seg ut av dette samarbeidet.

Det ville være synd om også MDG melder seg ut ved å gjøre seg selv uspiselig hos dem de er nødt til å samarbeide med.

SISTE NYHETSSAKER OM BUSKERUDBYPAKKE 2:

* Ber ordføreren trekke seg fra mer bypakke-arbeid

* Dette vet lokalbefolkningen om Buskerudbypakke 2

* Pakke eller ei - bompenger blir det uansett

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags