Hallvor & Bings bør gå i seg selv!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerMan skal vokte seg vel for å protestere mot dommerens gule kort, det kan fort resultere i et rødt. Men med fair play i tankene er det helt naturlig for meg å anbefale dommeren å ta en titt på videoopptaket i ettertid. 

Jeg sitter med Hallvor & Bings skuffelse over sin opplevelse på Zemi Asia Cuisine i DT for 25. mai.

LES ANMELDELSEN HER: En Zemi-trist asiatisk opplevelse

De gustibus non disputandum est, som det heter på fint. Vi har ikke alle samme smak. For min egen del kan jeg fortelle at jeg har fem spisesteder her på huset på Union, pluss et rikholdig utvalg av steder i byen og nyter ofte restaurantlivets gleder og er mer en gourmet enn en gourmand.

Men Zemi er stedet der jeg aller helst går. 

Nettopp fordi stedet ikke er glorete asiatisk, men stilrent og minimalistisk. Fargevalget er tiltalende, de store vinduene gir fortauskafeens følelse av å være en del av det yrende folkelivet. Servitøren er forbilledlig kjapp, vennlig, uten å ty til utenpåklistrede smil. For meg er det et tegn på at jeg blir verdsatt at hun kommer med vann og vin omgående, så jeg slipper å sitte og tvinne tommeltotter mens jeg venter på maten.

Og det finnes alltid noe på menyen som faller i MIN smak. 

Om mat og service ikke faller i smak hos Hallvor & Bings finnes det andre, og like morsomme, måter å gi uttrykk for det på enn å ty til nedlatende ordspill på stedets bekostning.

På meg virker det som om dommeren ga seg selv rødt kort og tøflet rett inn i garderoben.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags