Innvandringsminister Sylvi Listhaug fortsetter heksejakten på innvandrere i Norge, denne gangen rammet det bioingeniøren Mahad som har bodd i Norge i 17 år.

Mahad kom til Norge som 14 åring og har siden den gang ikke gjort annet enn å tjene landet. Han har tatt utdanning og er en svært god ressurs for Norge. Når han kom hit som mindreårig asylsøker oppga han at han kom fra Somalia. UDI påstår nå at han har løyet og at han kommer fra Djibouti. Både Mahad og myndighetene i Djibouti benekter dette. Mahad må nå leve som statsløs i Norge.

VIL DU HA DET BESTE MENINGSSTOFFET FRA DT RETT I INNBOKSEN? MELD DEG PÅ HER.

Sylvi Listhaug får nok en gang vist seg fram og fortsetter å skryte på Facebook-siden sin over at vi skal ha den strengeste innvandringspolitikken noensinne.

I stedet for å se muligheter med alle menneskene som kommer hit, har vi fått enn tankegang som går ut på at vi tror at disse menneskene som kommer til Norge er lavutdannede og bare vil snylte på staten. I stedet for å bruke mer ressurser på å straffe kriminelle og hjelpe folk i nød, velger Sylvi Listhaug og fortsette en ufyselig heksejakt.

Hun velger å bruke mer penger og ressurser på å gå igjennom gamle dokumenter, når det er så mange andre ting disse pengene kunne ha gått til.

Sylvi Listhaug snakker hele tiden om å sende ut signaler, men hva slags signaler sender hun ut nå? «Hurra vi tok en til»? En innvandringsminister burde ikke holde på med menneskejakt, for deretter å profilere seg på egen Facebook-side.

For å ikke glemme, hun er ikke bare innvandringsminister, hun er også integreringsminister. Integreringsdelen ser vi ikke mye til.

Nå er det nok Sylvi Listhaug. Å gjøre noen statsløse er noe av det verste man kan gjøre mot et menneske, og det er virkelig ikke en oppgave som skulle vært tildelt deg.

Det aller tristeste med denne saken, er at en godt integrert mann, som kun har gjort nytte for seg, som ønsker å bidra, nå skal straffes fordi Sylvi Listhaug mener dette sender ut et viktig signal.

Dette er bort kasting av ressurser, og unødvendig.  Burde ikke vi i Norge ha mer fokus på å hjelpe og integrere enn å drive heksejakt og straffe uskyldige mennesker?

FLERE AKTUELLE MENINGER FRA DT. NO:

* Forstår drammenserne hva vi mister på Marienlyst?

* Ræva1000 og falske nyheter

* Buskerud fortjener bedre!