Politisk hersketeknikk eller uvitenhet, Kari Palm?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerKari Palm gir uttrykk for sine meninger om nytt kommunevåpen, og det må hun jo få lov å gjøre. Men slik jeg leser det gir hun uttrykk for at det er Svelvik og Nedre Eiker som skal innlemmes i Drammen kommune.

Det brukes uttrykk som; «kommunen skal utvides», og «den kommunen de har valgt å bli en del av». Jeg har fulgt mye med på debatten, og det virker som om mange i Drammen er av den oppfatning at Svelvik og Nedre Eiker skal «bli med» i Drammen kommune.

Det er ikke riktig. 1. januar 2020 så dannes det en ny kommune, som skal hete Drammen kommune, så jeg kan skjønne at noen blir forvirret  og tror at det er (gamle) Drammen kommune som skal videreføres.

Hun mener også at det ikke koster noe å beholde Drammens kommunevåpen. Men da må vel Svelvik og Nedre Eiker uansett bytte, så det er vel ikke 100 % riktig. Og om en slik debatt skal ha noe for seg må jo også kommunevåpnene til Svelvik og Nedre Eiker vurderes på lik linje. 

Jeg synes de holdninger som Kari Palm fremsetter er med på å bryte ned muligheten for et godt samarbeid mellom de tre kommunene som skal slås sammen, noe man er avhengig av for at det skal fungere best mulig. Det vil alle innbyggere nyte godt av, enige eller uenige.

Det er nok ikke det vi trenger i vår nye kommune.

LES OGSÅ:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags