Ragn Sells, søppel og planlegging

Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MeningerInnbyggerne i Drammen fortjener politikere som står opp for dem. Det er vår jobb som ombud, lyttepost og beslutningstaker.

I forrige tirsdags formannskapsmøte hadde vi til behandling en sak om nytt miljøsaneringsanlegg på Eikhaugen i regi av Ragn Sells.  Dette sa vi fra Arbeiderpartiet et kraftig nei til. Det har vi en viktig grunn til, nemlig de som bor der.

En må gjerne mene, slik noen også påpekte i formannskapet, at den situasjoner vi er kommet i er et resultat av dårlig planlegging. Og at hele området fra starten av burde vært regulert til næring og industri i første omgang.

Men det, er i alle fall ikke de som bor på Eikhaugen sin skyld, og det bør derfor heller ikke være deres utfordring.

Derfor fremmet jeg som gruppeleder for AP følgende forslag på vegne av AP SP SV og KRF:

«Drammen kommune avviser forslaget fra Ragn Sells og legger ned bygge- og deleforbud, fram til ny reguleringsplan foreligger. Formannskapet forventer at det settes i gang med et planarbeid som sikrer at ny reguleringsplan ikke innbefatter den typen virksomhet som Ragn Sells legger opp til. "

Forslaget falt med 6 mot 7 stemmer, men jeg kan love at Arbeiderpartiet vil fortsette jobben for å sikre et godt bomiljø på Eikhaugen, også i bystyret 19. juni.

  • Jeg håper vedtaket i formannskapet blir endret og vil fram til bystyremøtet jobbe for å sikre at enda flere av partiene forstår at den type virksomhet som det her legges opp til, ikke er forenlig med den bokvaliteten vi mener innbyggerne i Drammen kommune skal ha.
  • Området bør derfor omreguleres, og Ragn Sells planer må stanses.
Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags