Hvem bestemmer i Sande kommune?

"Utallige ganger har vi etterlyst saken i Rådet, men ingen svar før kontrakten er underskrevet av rådmannen", skriver Else Marie Knutsen fra Sande.

"Utallige ganger har vi etterlyst saken i Rådet, men ingen svar før kontrakten er underskrevet av rådmannen", skriver Else Marie Knutsen fra Sande.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Kjære politikere i Sande, nå må dere komme på banen!

Så har det skjedd igjen, rådmannen har skrevet under kontakt med Vestregionen for Brukerstyrt Personlig Assistanse UTEN å ha behandlet saken politisk!

LES OGSÅ: Meldeplikt og innskrenking av frihet for vanlige folk i Lier, Drammen og resten av Vestregionen

Saken har heller ikke vært behandlet i Kommunalt Råd for funksjonshemmede der alle saker som berører mennesker med nedsatt funksjonsevne SKAL behandles! Utallige ganger har vi etterlyst saken i Rådet, men ingen svar før kontrakten er underskrevet av rådmannen.

Ikke nok med det, den samme Rådmannen har også vedtatt at det ikke skal dekkes reiseutgifter når man er helt avhengig av personlig assistanse for å kunne utføre en jobb, utøve et verv eller måtte følge en venn i bryllup eller begravelse!

LES OGSÅ: Manglende kunnskap og fakta

Vi ble lovet en minst like god BPA-ordning, heller bedre enn den vi hadde før vi gikk inn i Vestregionen. Men Vestregionen har ikke bestilt BPA, men kommunene har underskrevet en avtale på kommunearrest!

Jeg skulle til Italia neste sommer i min datters bryllup, men det må jeg nok skrinlegge.

Dette er diskriminerende, krenkende og brudd på menneskerettighetene!

FLERE AKTUELLE MENINGER:

* Etter å ha vært nykter siden 1990-VM havnet jeg igjen på klistremerke-kjøret

* Manglende kunnskap og fakta

* Velger å straffe de bilavhengige
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken