Vi bør dele de vondeste dagene i livet med våre Facebook-venner

Av
DEL

LeserbrevJeg er sikker på at det er utallige meninger om hva ulike sosiale medier skal brukes til. Ta for eksempel Facebook, skal det være en plattform for fine feriebilder eller for å vise bilder fra ulike lykkelige øyeblikk i livet? Ja, selvfølgelig skal det være en slik plass.

Men kan det også være et forum hvor vi deler de mest krevende dagene i våre liv? Vi har jo alle dager hvor livet byr på utfordringer. Det kan være sorg over en vi har mistet, kanskje er det angst som rir eller vi føler oss urolige og redde for fremtiden. Jeg sier derfor et rungende ja til at vi skal og bør dele de vondeste dagene i livet med våre Facebook-venner.

I går fikk jeg en påminnelse av en god og kreativ person, nettopp på Facebook, om at livet ikke alltid er så greit. Når livet butter mot, da er ikke alle positive sitat og fraser på Facebook særlig populære. Jeg forstår det. Jeg er en av de irriterende menneskene som poster mange positive og morsomme ord og uttrykk. Selv på dager hvor jeg ikke har det så bra, forsøker jeg å se noe positivt.

Med en engelsk far som elsket Monty Python og som sang «Always look on the bright side of life», er det rart jeg henter fram alt det gode i hverdagen? Men jeg har også mine dager hvor bekymringer, sorg og smerte tar hovedrollen.

Som en klok dame sa, det kalles et liv.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags