Overfall på fotballbanen

JUBEL OG DEBATT: Strømsgodsets Marcus Pedersen skapte både jubel og debatt på Marienlyst søndag. Her jubler han over over sin 2-1 scoring.

JUBEL OG DEBATT: Strømsgodsets Marcus Pedersen skapte både jubel og debatt på Marienlyst søndag. Her jubler han over over sin 2-1 scoring. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeningerJeg ble mildt sagt overrasket over at DT i sin beskrivelse av kampen SIF-Haugesund ikke nevner overfallet Marcus Pedersen gjorde på Haugesund-spiller Haraldseid med ett ord.

Så partisk går det ikke an å være. Både tilhengere, dommere, andre spillere inklusive meg selv synes dette er noe av det verste vi har sett på en fotballbane.

Det er bare flaks at ikke skaden Haraldseid fikk var verre. Dette er noe av det rødeste kortet jeg har sett på en fotballbane. I tillegg påstår Marcus at han trakk seg, selv om TV-bildene viser han kommer med strake bein i knehøyde.

Spørsmålet går til DT: Hvorfor unnlater dere å nevne denne episoden? Så dere ikke kampen? Jeg vet selvfølgelig man skal være litt partisk i ei lokalavis, men en sånn grov hendelse burde vært kommentert.

NOEN AKTUELLE NYHETSSAKER FRA DT.NO:

* Dommeren angrer på at han ikke viste ut Pedersen

* Tagbajumi herjet med Haugesund: – Banens klart beste

* Godset vant etter marerittstart

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags