Til dere som skal inn i mange av de viktigste yrkene for framtida

STUDIESTART I DRAMMEN: Høgskolen i Sørøst-Norges campus på Papirbredden i Drammen.

STUDIESTART I DRAMMEN: Høgskolen i Sørøst-Norges campus på Papirbredden i Drammen. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I disse dager starter en rekke nye og gamle studenter på Høyskolen i Sørøst Norge (HSN). Først av alt, gratulerer med studieplass.

At nesten alle unge mennesker i Norge uavhengig av sosial bakgrunn har mulighet til å være studenter og ta en høyere utdanning kommer ikke av seg selv.

DU KAN FØLGE DEN LOKALE DEBATTEN PÅ FACEBOOK: DT MENINGER.

Siden arbeiderbevegelsens spede begynnelse har lik rett til utdanning vært et av de viktigste målene for å sikre at framtidas ungdom ikke måtte stå med lua i hånda, men kunne ta ansvar for seg selv og sitt liv. Dere som skal i gang med studiene på HSN skal inn i mange av de viktigste yrkene for framtida; sykepleie, barnehagelærere, kommunal og offentlig forvaltning, grunnskolelærere og ingeniører.

Dere skal bygge framtidas Norge, og trygge folk bygger bedre. LOs viktigste mål er å sikre at våre medlemmer har trygghet både i arbeidsliv, fritid og studenttilværelse.

LES OGSÅ: Vi skal ikke slite ut førsteklassingene første uken

Vi i LO står fortsatt på for studentene, og er nå i gang med en omfattende prosess for å sikre et enda bedre fremtidig arbeidsliv og et enda bedre Norge.

Er stipendet for lavt? Er praksisukene gode nok, vil du ha full stilling når du er ferdig utdannet?

LES OGSÅ: Gi elevene gode mattelærere!

I den prosessen ønsker vi å ha med flest mulig. De kommende ukene skal vi ut og besøke de høyere utdanningsinstitusjonene i Buskerud. Da ønsker vi innspill fra dere studenter, så gjør deg gjerne en tanke om hva som bør bli bedre og kom bort til oss når vi er ute hos dere. Vi vil med det ønske alle nye studenter velkommen til Buskerud og HSN, og håper de får en trygg og god studietid. Enten du jobber deltid på Rema ved siden av studiene eller ikke, vi har plass til deg.

Husk at LO passer på deg, og spør oss gjerne om dine rettigheter som arbeidstaker.

FLERE AKTUELLE MENINGER FRA DT.NO:

* «Hva gjør det om de spiser av eplene...?»

* MIF-bloggen: Millie med fløtesaus

* Ole Brumm ut av politikken

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken