Byvåpenet - kommunevalgets viktigste sak

Av
DEL

MeningerEndelig har innbyggerne og flere partier våknet. I grevens tid. Det burde være en selvfølge at den nye kommunen Drammen beholdt Drammens flotte, tradisjonsrike og ærverdige byvåpen.

Men den gang ei. Man lyste ut konkurranse i det vide og det brede for å få tegnet et nytt. Og tusenlappene flagret. Men alle forslagene falt på steingrunn.

LES OGSÅ: Byvåpenet blir et godt og verdig symbol for den nye kommunen

Det er forståelig at politikerne som oss andre var litt forvirret i starten. Hva nå? Må vi ha et nytt byvåpen, «tegne» om alt og la millionene rulle?

Nå har alle fått tid til å områ seg, og kommet til sannhets erkjennelse. Vi beholder Drammens byvåpen. Det mener flertallet i alle de tre kommunene. Og politikere og folk flest kan puste lettet ut.

LES OGSÅ: Nye runder i symbol-ringen (OBS: Krever innlogging)

Kom ikke her med bomring og skolefrokost, byvåpenet er valgets viktigste sak. Det er kommunens sjel det gjelder. Byvåpenet må beholdes, for enhver pris. Heldigvis er det nye kommunestyret som skal avgjøre saken. Partier som ikke ønsker å beholde byvåpenet må synge ut, så vi vet hvilke partier vi ikke skal stemme på.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags