Til ungdommen: «Ikke gjør som mora di sier»

Av
DEL

LeserbrevDet kan leses og høres mye om hvor vanskelig det er for nye velgere å vite hvilket parti man hører hjemme i. Fra tidligere var det muligens vanlig å følge sine foreldres fotspor. Hva vet jeg. Det er heldigvis ikke slik lenger. Eller er det slik?

Selv bodde jeg som unggutt på gård, og drev frisørsalong i tillegg til å drive smågrisproduksjon. Ved mitt første valg var det derfor en selvfølge å stemme Senterpartiet (Bondepartiet). Trodde jeg. Oppvåkningen kom heldigvis etter hvert.

LES OGSÅ: Ny tømmerterminal kan bli løsningen for ny Svelvikvei: – Jeg tror at det kan være en utløsende faktor for ny vei

Det jeg savner fra de fleste politiske partier er hva de står for, hva de mener om de forskjellige samfunnsspørsmål. De er oftest mye bedre til å fortelle om hvor «dårlige» deres motstandere er.

Etter senere å ta utdannelse i markedsføring og ledelse lærte vi at det er viktigere å fremheve de fordeler våre produkter/tjenester har, ikke snakke ned konkurrentene. Det er et dårlig salgstriks.

LES OGSÅ: Noen ganger er politikk så viktig at vi sjelden har bruk for den

Nå mener og tror jeg at de partiene som ligger helt på sperregrensen ikke kan få gjennomført de nødvendige tiltak som er nødvendig. Nye Drammen kommune, som jeg kjenner forholdsvis godt, trenger en videreføring med Høyre til stede.

Så til dere nye velgere i Nedre Eiker, Svelvik og Drammen. Dere er svært viktige velgere. For dere er det viktig å «Ikke gjør som morra di sier» (Ole Paus), men å «Tænke sjæl» (Trond Viggo Torgersen).

Andre innlegg på dt.no/meninger:

Drammen Høyre er garantisten for at det ikke innføres eiendomsskatt i Drammen kommune

Svelvik må ikke alltid stå med lua i hånda og takke ja

Høythengende heder - akkurat det Drammen trengte

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags