Kutt hersketeknikkene - gi oss svarene!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

I DT i forrige uke går Tore Opdal Hansen fra Høyre kraftig ut mot Senterpartiet og påstår at vi «vil gjøre minst mulig» og «ta verden tilbake til det den var». Det er de samme hersketeknikkene vi har hørt fra Høyre helt siden de tvang gjennom Viken mot folkets vilje i regionreformen. Angrep er det beste forsvar.

I stedet for å stemple oss som bakstreverske utfordrer jeg Høyre: Hvilke forbedringer er det befolkningen får med Viken? Blir det bedre tjenester i nærmiljøet? Blir det mer folkestyre? Eller blir det kanskje «mer effektivt og robust», som Høyre elsker å snakke om?

Nei, verken Høyre eller noen andre har klart å dokumentere hva som skal bli bedre med Viken. Senterpartiet er åpne for reformer som tar samfunnet i riktig retning; mer desentralisering, mer folkestyre og bedre tjenester for alle uansett hvem de er og hvor de bor. Viken er en oppskrift på det motsatte. Mens jeg venter på en troverdig begrunnelse for Vikens fortreffelighet forbeholder jeg meg retten til å heie på Buskerud, Akershus og Østfold. Uten å bli kalt bakstreversk.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken