(Eikerbladet)

Selv om det ble tre mål i det første oppgjøret mellom disse to lagene, var det ingen «artig» fotballkamp å se på. Den første halvtimen av torsdagens oppgjør så ut til å by på mye av det samme.

Enkle balltap på begge lag og særdeles få skudd, oppsummerer starten av kampen, men snaue halvtimen spilt våknet hjemmelaget litt.

Kombinasjonene satt og midtstopperne Adrian Alexander Hansen og Leotrim Bekteshi vant samtlige dueller. MIF klarte delvis å komme seg inn i gestenes 16-meter, men uten å by på de største farlighetene.

Trøkket til MIF avtok og lagene lompet inn i garderoben med null mål og null sjanser.

Det tok ikke lange tiden før kampens og andreomgangs første sjanse skulle komme. Gjestenes Markus Karlsbakk mottok en stikker og banket til rett på Kinn.

Sisteskansen dytter returen rett ut i straffefeltet til en gulkledd spiller. Ballen tuppes videre til Gard Simenstad som klinker kula utakbart for Kinn.

Vegard Hansen så seg nødt til å kjøre tre bytter i det 57. minutt – Sivert Engh Øverby, Sander Bratvold og nysigneringen Love Reuterswärd kom inn. 14 minutter senere skulle Eurosports kommentator melde at dette var «coaching i verdensklasse».

Ole Amund Sveen spilte en lekker bakromspasning til venstre i banen. Nykommeren Reuterswärd spilte inn til innbytterkollega Bratvold som enkelt utlignet.

Mjøndalen holdt trøkket oppe og var det klart beste laget på banen. Nykommeren Reuterswärd var leken ute på kanten, men målene uteble.

Kampen hadde nådd overtiden da Raufoss etter en MIF-corner kunne sette i gang en kontring. Den endte i beina til en annen debutant. Kristoffer Sørensen smalt ballen forbi Kinn og sørget for at MIF ryker på nok et 1-2-tap mot Raufoss.

Thomas Kinn: 4

Svak retur i forkant av 0–1 da han dytter ballen rett ut i straffefeltet. Fikk ikke mye å bryne seg på før kampens siste skudd som også skulle gå forbi han.

Syver Skaar Eriksen: 4

Noen offensive bidrag – blir dessverre vinket for offside da han serverer det som kunne vært utligningsmålet. Blir fintet ut i forkant av skuddet til Kristoffersen i det som skulle bli kampens avgjørende mål.

Leotrim Bekteshi: 5

Trøkket til fra kampens første minutt. Har en tendens til å være litt rotete, men i duellspillet var han som oftest solid. Byttes ut i det 81. minutt.

Adrian Alexander Hansen: 5

Styrtregnet før kampen inviterte til lekre sklitaklinger, en invitasjon Hansen tok med begge hender. Var også sterk i duellene, men likt som stopperkollegaen er det noen situasjoner der de gjør livet litt vanskelig for seg selv.

Joackim Olsen Solberg: 3

Mye småfeil i kampens første halvtime. Traff ikke helt på innlegg og fikk ikke mange muligheter fra dødball. Ut i det 57. minutt.

Ole Amund Sveen: 6

Strålende pasning til Reuterswärd i forkant av utligningsmålet. Som alltid løpsvillig på midtbanen – må ned som stopper de siste 10 minuttene.

Simon Appiah: 5

Mens resten av laget slet med å finne medspillere med pasningene, var 20-åringene som oftest presis. Nivået gikk litt ned etter hvilen og han byttes ut i det 67. minutt.

Martin Rønning Ovenstad: 5

Fant til tider plass ute på høyrekanten, men avleveringene og innleggene var varierende. Aggressiv i presspillet, vant mye ball høyt i første omgang.

Meinhard Egilsson Olsen: 3

Noen lekre detaljer og finter, men slurvet da han skulle gi fra seg ballen. Kom ikke til all verdens og byttes ut i det 57. minutt.

Brinder Singh: 3

Sto ofte å ba om å få ballen, men må være enda hissigere med å true rom. Kom ikke til sjanser, og Raufoss-forsvaret hadde ikke vanskeligheter med å stoppe unggutten Ut i det 57. minutt.

Benjamin Stokke: 3

Ikke like dominerende i dueller som man har sett tidligere i sesongen – våknet litt mer til liv etter trippelbyttet.

Love Reuterswärd: 7

Inn i det 57. minutt. Får se en smakebit av hva den dribleglade svensken har å by på i kveld. I tillegg viser han at han har en ganske så habil innleggsfot. Noterer seg en assist i sin første MIF-kamp. Godt innhopp.

Sander Bratvold: 7

Inn i det 57. minutt. Banket til i dueller og var aggressiv i bakrommet – litt for mange ganger i offside dessverre. Scorer sitt andre mål for sesongen når han utligner for MIF.

Sivert Engh Øverby: 5

Inn i det 57. minutt – gjorde ikke all verdens ut av seg.

Innbyttere som spilte mindre enn 30 minutter:

Matias Belli Moldskred

Albin Sporrong