MIF forble målløse, men spissen best på børsen

TØFT. Det ble mange dueller mellom Kristiansunds Dan Peter Ulvestad (tv) og Sondre Liseth under eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Mjøndalen på Kristiansund Stadion.  Liseth vant de fleste med ryggen til Ulvestad, og kom seg noen ganger rettvendt. MIFs Fredrik Brustad bak til høyre.

TØFT. Det ble mange dueller mellom Kristiansunds Dan Peter Ulvestad (tv) og Sondre Liseth under eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Mjøndalen på Kristiansund Stadion. Liseth vant de fleste med ryggen til Ulvestad, og kom seg noen ganger rettvendt. MIFs Fredrik Brustad bak til høyre. Foto:

Det ble med noen nestensjanser for Mjøndalen. Likevel var spissen Sondre Liseth MIFs beste da de tapte 1–0 borte for Kristiansund.

DEL

Og det fikk han en sekser for på spillerbørsen, først og fremst for spillet som et oppspillspunkt, ikke som noen avslutter. For Liseth hadde en vanskelig jobb med en spiller i ryggen veldig tidlig.

Som oftest kom han ut med ballen i beina, og han kunne holde på den slik at medspillerne kom seg litt høyere på banen. Men de rundt ham var tannløse offensivt, for jobben defensivt krevde mye, og det syntes ikke som de hadde krefter til å fullføre med å sette noe trykk. Hjemmelaget var lenge klart best, og MIF klarte aldri holde lenge nok på ballen til at de fikk skapt noen reelle målsjanser.

Først etter pause kom de til noen halvsjanser og nestenmuligheter. Sjansen Ole Amund Sveen hadde alene med keeper på en kontring må karakteriserer som kjempestor, og Mjøndalen må score på slike muligheter om de skal redde plassen i eliteserien. Så lenge det bare sto 1-0, var det nerve i kampen, men det ble med vinnermålet allerede etter tre minutters spill.

Slik spilte Mjøndalen:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken