(Eikerbladet)

Etter en julimåned med varierende resultater går MIF inn i August med håp om å ta seg opp og tilbake på kvalikplass mot Raufoss torsdag. Tapet mot Kongsvinger gjorde at Mjøndalen falt ned til en 8. plass, men det er kun ett poeng opp til «Koffa» som ligger på sjetteplass.

DISSE STARTER FOR MIF:

Kinn, Eriksen - Hansen - Bekteshi - Olsen Solberg, Sveen - Appiah, Ovenstad - Singh - Olsen, Stokke.

August betyr også overganger og det var aktivitet på Consto Arena allerede den første dagen – Isaac Twum har pakka bagen og tatt turen til Sogndal, samtidig har kontrakten til Markus Nakkim omsider utløpt. På den andre siden kan torsdag bli den første dagen mjøndølingene kan få se en ny mann i brunt.

Love Reuterswärd er en veldig spennende fotballspiller, som ikke helt fikk ting til å funke i Fredrikstad. Angriperen er kvikk, leken med ballen og kan bekle flere offensive posisjoner. Han har trent med laget over flere uker allerede, så nå gjenstår det å se om det blir kjærlighet fra første blikk for MIF-supporterne. Allerede på torsdag kan det hende han spiller sine første minutter for Mjøndalen.

Med Nakkims exit betyr det jakten på en ny fast makker til stopper Adrian Alexander Hansen. Leotrim Bekteshi har ikke startet en seriekamp siden skrekkampen mot Brann og har slitt litt med skader. Da Hansen var suspendert mot Grorud var det Ole Amund Sveen som tok plass i midtforsvaret.

Da lagene spilte mot hverandre i Raufoss i Juli sørget totningene for MIFs sjette tap på rad. Nakkim scoret kampens første, men hjemmelaget klarte å snu det som alt i alt var en ganske sjansefattig fotballkamp. Siden den tid har Raufoss passert Mjøndalen på tabellen, men det er kun målforskjell som skiller de to lagene.