(Eikerbladet)

Mens vi med «normale» jobber har hatt påskeferie, har toppfotballspillerne holdt treningene gående. MIF gutta fikk to dager hvile etter den seige 1–1 kampen mot start, men deretter har fokuset vært rettet mot ett av de to trønderske lagene i divisjonen.

Og tirsdagens motstander heter Stjørdals-Blink og klarte i fjor å klore seg fast til deres tredje sesong i Norges nest øverste divisjon på rad. Dette er klubbens andre periode i førstedivisjon, etter de rykket ned i 1994.

DISSE STARTER FOR MIF:

Kinn, Skaar Eriksen - Hansen - Nakkim - Øvreby, Skistad - Twum, Olsen - Belli Moldskred - Rønning Ovenstad, Stokke

Siden har de som oftest vært å finne i andre- og tredjedivisjon er dermed ikke mange gangene MIF og ILSB har spilt mot hverandre, bortsett fra en cupkamp i 1992. Den vant MIF 1–0 på Nedre Eiker stadion. Dette blir dermed første gangen lagene møtes i ligasammenheng.

Mjøndalen har startet sesongen friskt med en knepen, men fortjent 1–0 seier mot Kongsvinger, og en sterk 1–1 borte mot opprykkskandidaten Start. Stjørdals-Blink har derimot ett tap, og en uavgjort. Etter å ha tatt med seg en sterk uavgjort i 2–2 kampen borte mot Fredrikstad, ble Sandnes Ulf for sterke hjemme på M. U. S Stadion. Blink tok ledelsen, men kun minuttet etter målet ble forsvarsspiller Mathusan Sandrakumar utvist, og rogalendingene snudde kampen og vant 2–1.

Med to relativt gode kamper forventes det ikke mye rotasjon på elleveren til Mjøndalen. Om Joackim Olsen Solberg er skadefri tar han fort tilbake plassen på venstreback, selv om vikar Sivert Engh Øverby leverte en god kamp mot Start. Erik Stavås Skistad var syk for en uke siden, men Vegard Hansen finner nok en plass til MIFs nummer 10 i startoppstillingen, skulle han være frisk.