– Vi er klar på hva utfordringen blir

Bruntrøyene møter Lillestrøm på bortebane mandag kveld.

DEL

Disse starter mot LSK: Julian Faye Lund - Akeem Latifu, Sondre Solholm Johansen, Joackim Olsen Solberg, Vetle Dragsnes, Tonny Brochmann, Christian Gauseth, Pontus Silfwer, Stian Semb Aasmundsen, Olivier Occean, Sondre Liseth.

MJØNDALEN: De brune har spilt uavgjort i fire av sine fem siste kamper. Slik endte det også forrige gang de møtte LSK. MIF-kaptein Christian Gauseth (35) er allikevel optimistisk før møtet med de gule og tror at laget kan dra i land tre poeng.

– Forrige gang vi spilte mot dem så hadde vi en god omgang og en dårlig, så vi er klar på hva utfordringen blir. De har noen gode spillere, men det har jammen vi og, forteller han.

OPTIMISTISK: Kaptein Christian Gauseth har troa på seier mot LSK.

OPTIMISTISK: Kaptein Christian Gauseth har troa på seier mot LSK. Foto:

Bruntrøyene er blant lagene i Eliteserien som har spilt flest uavgjorte kamper i årets sesong. Gauseth mener laget har vært litt uheldig.

– Jeg syntes vi har fått litt dårlig betalt. Vi har 16 poeng nå på 17 kamper og det er vel ålreit det, men vi har troen på at det kommer flere poeng etter hvert. Det er lite som skal til for at vi får det vi vil ha, sier 35-åringen.

Vegard Hansen støtter en optimistisk Gauseth. MIF-treneren tror imidlertid at det blir en jevn kamp mellom bruntrøyene og kanarifuglene.

– Lillestrøm er rett foran oss på tabellen, så dette blir nok spennende. Gutta har sett bra ut på trening, så vi er optimister som alltid. Vi er gode nok til å vinne om vi spiller på vårt beste, forteller han.

De brune ligger på 11. plass i årets eliteserie, mens motstanderlaget LSK er nummer ti.

– Vi har ikke tapt på lenge, og har fått med oss mye poeng i det siste. Vi har sluppet inn mindre mål og er egentlig godt fornøyd med den siste perioden. Gutta ser solide ut, forteller Hansen.

MIF har spilt elleve bortekamper mot LSK i Eliteserien historisk sett, og kun vunnet én: 2–1 i 1992. Totalt ti tap og én seier på elleve forsøk. De brune nekter imidlertid å tape for tiden. Eikværingene har åtte kamper på rad (inkludert to cupkamper) uten tap. Men kun én seriekamp er vunnet i denne perioden – som nevnt er det blitt fem uavgjort.

MIF møter Lillestrøm på bortebane mandag kveld kl. 19.00.


Artikkeltags